First Choice Krill Caramel

First Choice Krill Caramel

Het beste van twee werelden

Een boilie waar je op ieder water en in ieder jaargetijde mee aan de slag kan gaan. Het klinkt te mooi om waar te zijn maar toch is de Nederlandse aasfirma Originals er in geslaagd om een boilie te ontwikkelen die er dicht bij in de buurt komt. We laten de mannen van Originals aan het woord:

Onze aasmakers stonden vorig jaar voor misschien wel de grootste uitdaging uit hun carrière. Enkele van onze vissers hadden namelijk de wens uitgesproken om het hele jaar met 1 en dezelfde boilie aan de slag te gaan! Op zich geen enkel probleem, maar de ontwikkeling van een boilie die het hele jaar goed presteert is behoorlijk complex. Toch zijn onze aasmakers er in hun Belgische lab in geslaagd om een aasrange te ontwikkelen die aan deze allerhoogste kwaliteitseisen voldoet. Na flink wat testwerk zag de nieuwe Krill Caramel Range afgelopen week het levenslicht en daar zijn we enorm trots op!

Nieuw van Originals: De unieke Krill Caramel boilie

Het idee achter De Krill Caramel

Met de nieuwe Krill Caramel Range zijn we er in geslaagd om een range te ontwikkelen waar je op ieder water en tijdens ieder jaargetijde mee aan de slag kunt gaan. Tegelijkertijd is het doel van deze range dat je er naast instant sessies ook prima voercampagnes mee kunt opstarten. Een uitgebalanceerde voedingswaarde, een goede vertering en een unieke prikkel zijn daarom belangrijk. Bij de Krill Caramel Range zijn als deze eigenschappen verwerkt in 1 uniek aas.

Tijdens de testfase werden er direct mooie resultaten geboekt op de Krill Caramel range
Tijdens de testfase werden irect mooie resultaten geboekt op de Krill Caramel range

De Krill Caramel boilie heeft een licht zoete smaak waarbij je ook duidelijk de zoute vismeelachtige ingrediënten proeft. De combinatie van zoete birdfoods, kelp, krillmeel, krillextract, vloeibaar krillhydrolisaat, gistextract, melkpoeders, honing, vloeibare amino’s en eetlustopwekkers, Caramel B., N.D.H.C. en aroma’s zorgt voor een boilie met een heerlijke smaak die veel karpers aanspreekt. Onze aasmakers spreken met zoveel verschillende ingrediënten in 1 boilie van breedspectrumaas en dat is precies waar de Krill Caramel Range voor staat.

4. Ook Martin Post viel direct in de hoofdprijzen. Deze grote schub van 24 kilo wist hij buit te maken op een Krill Caramel 20MM Boilie.

Wist je dat..

Onze Belgische aasmaker Luc Pluckers voor deze range weer enkele unieke liquids heeft ontworpen. Tijdens de ontwikkelingsfase werden er voor deze liquids grondstoffen uit heel Europa geïmporteerd. Daardoor is de flavour die is gebruikt uniek en nergens anders verkrijgbaar. De nadruk ligt daarbij vooral op de smaak en in mindere mate op de geur. De smaak van deze flavour is zeldzaam lekker en dat is een heel groot pluspunt! In de boilie zijn wederom enkele grove ingrediënten verwerkt waardoor de vloeibare liquids zeer snel kunnen uitlekken. Hierdoor is een optimale instant respons gegarandeerd..

5. De nieuwe 14MM Krill Caramel Pop-ups zijn door de combinatie van kleur en smaak een perfect aas in het voorjaar. Profiteer er snel van!
De nieuwe 14MM Krill Caramel Pop-ups zijn door de combinatie van kleur en smaak een perfect aas in het voorjaar. Profiteer er snel van!

Prikkel de karpers

Uniek aan de Krill Caramel range zijn de twee verschillende boosters. Het is daardoor voor jou mogelijk om zelf de prikkel van het aas te versterken. Wil je tijdens je sessie de prikkel van de krill versterken dan kun je het aas soaken in de Hydro Krill Booster. Deze Booster bestaat uit bijna 100% wateroplosbare visproteïnes. Geef jij je aas liever een zoete prikkel? Dan kun je het aas soaken in de Amino Booster. Deze booster bestaat voor een groot deel uit snelle en wateroplosbare suikers. Kortom: voor iedere situatie kun je met de producten uit de Krill Caramel Range het perfecte aas creëren.

6. De nieuwe Quick Response pellet bestaat voor een groot deel uit melkpoeders en krillmeel. Deze enorm populaire pellet mag eigenlijk niet ontbreken in je vistas.
De nieuwe Quick Response pellet bestaat voor een groot deel uit melkpoeders en krillmeel. Deze enorm populaire pellet mag eigenlijk niet ontbreken in je vistas.

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze range van Originals? De volledige Krill Caramel Range is verkrijgbaar in de webshop en bij De Tacklebox in Beilen

www.original-boilies.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.