Gigantica: nu te reserveren bij The Carp Specialist

Gigantica: nu te reserveren bij The Carp Specialist

Het mag dan wel 1 april zijn, maar dit mooie nieuws vanuit The Carp Specialist is alles behalve een grap. Het beroemde water ‘Gigantica’ is per direct toegevoegd aan het toch al uitgebreide aanbod aan wateren van The Carp Specialist. Zowel het ‘main lake’ als ‘road lake’ zijn te boeken en hieronder lees je er meer over.

Na een flinke periode van voorbereiding mag het nieuws eindelijk officieel bekend gemaakt worden: reisbureau The Carp Specialist is aangesteld door Korda's eigenaar Danny Fairbrass om de reserveringen voor zijn Franse betaalwateren Gigantica Carp - Main Lake en Gigantica Carp - Road Lake voor Nederlandstalige en Duitstalige gasten te verzorgen. Een ongelooflijke eer voor The Carp Specialist, en niet alleen vanwege het ongelooflijk indrukwekkende visbestand met karpers tot zo'n 39kg!

Danny met één van de prachtige spiegels op Gigantica
Gigantica, een bijzonder water met indrukwekkende vissen

Om meteen maar met de deur in huis te vallen... een weekje vissen op Gigantica is niet goedkoop, en dat is een bewuste keuze. Net zoals Korda en de bijbehorende zustermerken is kwaliteit de enige maatstaf geweest, en dat geldt ook voor de inrichting van beide wateren. Zo kunt u tijdens uw week rekenen op minstens 2 fulltime beheerders die 24/7 tot uw beschikking staan, een chefkok die zowel ontbijt als diner voor u verzorgd en natuurlijk brandschone faciliteiten. Van de gasten die we reeds hebben mogen ontvangen op de wateren niets anders dan lof, waarbij vooral werd aangegeven dat de hulp en het advies van de beheerders een absolute meerwaarde was.

Op het domein zijn 2 wateren te vinden: het Gigantica Carp - Main Lake en Gigantica Carp - Road Lake.

Gigantica is nu te boeken bij The Carp Specialist

Gigantica Carp - Main Lake 

Het Main Lake is een echt big-fish water, waarbij tot op heden 294 verschillende karpers zijn herkend en genoteerd op de volgende gewichten (bij laatste vangst): 1x 80lb+, 7x 70lb+, 12x 60lb+, 25x 50lb+, 59x 40lb+, 98x 30lb+ en 92x 20lb+. Naast de uitzonderlijke groei van de vis, is ook de schoonheid en beschubbing van de karpers uniek te noemen.

Gigantica Carp - Road Lake 

Het Road Lake is een echt actiewater, waarbij tot op heden 294 verschillende karpers zijn herkend en genoteerd op de volgende gewichten (bij laatste vangst): 6x 50lb+, 58x 40lb+, 167x 30lb+ en 60x 20lb+. Het totale visbestand is naar schatting echter veel groter. Naast de uitzonderlijke groei van de vis, is ook de schoonheid en beschubbing van de karpers uniek te noemen. Comfortabel vissen op mooie twintigers, dertigers en veertigers in een prachtige omgeving, wat wilt u nog meer!

The Carp Specialist

Bezoek de website van The Carp Specialist voor uitgebreide informatie over beide wateren.

www.thecarpspecialist.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.