Grade, Saga en Pole Position groots aanwezig op Carp Zwolle!

Grade, Saga en Pole Position groots aanwezig op Carp Zwolle!

In het weekend van 1, 2 en 3 februari is het weer zover: de 'Season's Kick-off' op Carp Zwolle 2019'! Grade, Saga en Pole Position zullen prominent aanwezig zijn en je de nieuwste producten presenteren. Aangezien dit alweer de 25ste editie is van de grootste Europese karperbeurs, zullen we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan!

Hier vind je ons
Je vindt ons in hal 4 op stand 416

We kunnen je met trots melden dat we weer een aantal nieuwe producten aan ons gamma hebben toegevoegd. Om alvast een indruk te krijgen volgt hieronder een sneak-peek van een aantal bijzondere (innovatieve) producten en acties.

Pole Position Endtackle

Central Shocker Safety Leadclip

Deze uiterst innovatieve leadclip onderscheidt zich door het feit dat de leader/hoofdlijn niet meer geheel door de clip heen loopt. Middels een speciaal ontwikkelde Central Shocker Pin vertrekt de rig vanuit de zijkant van de clip, waardoor de vis zich direct op het volledige loodgewicht zal prikken. De ‘CS Shocker Pin’ komt tijdens het kopschudden altijd onder dezelfde druk los. Zodra de vis met zijn kop gaat schudden zal het ‘shocker effect’ optreden en een twee keer zo snelle beetregistratie plaats vinden.

Bij een eventuele lijnbreuk kan de vis zich van het gehele systeem ontdoen en daarmee wordt de visveiligheid ten allen tijde gewaarborgd. Door het specifieke gestroomlijnde design van de unieke en subtiele CS Safety Leadclip blinkt deze uit in effectiviteit!

Neem geen genoegen met een tweede plaats, zet jezelf in Pole Position met de CS Safety Leadclip!

Op de foto is goed te zien dat de vis bij het liften van het lood met het volledige loodgewicht te maken krijgt.

Lichtere versies van het Central Shocker System!

Het Central Shocker lood sloeg in als een bom en was in de gewichten vanaf 113gr tot 172gr leverbaar. Omdat we veel vraag kregen naar lichtere varianten zijn nu ook de 99gr en de 84gr Action Packs tijdens Carp Zwolle verkrijgbaar! Zolang de voorraad strekt!

Pole Position Riser hangers

De Riser is een ware lust voor het oog. De full Carbon body is te combineren met 5 verschillende kleuren magneetkoppen. De hanger kan verzwaard worden met het bijgeleverde gewichtje. Daarnaast kun je kiezen voor de stainless ballchain versie of voor de black edition met normale ketting.


Het easy release connector systeem staat garant voor een snel en veilig transport. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.

It’s gonna be a GRADE new season!

Tijdens de 25ste editie van Carp Zwolle hebben we een aantal spetterende Grade acties! Zo zullen de Grade Hoody en de Grade Pants, Grade Daybreaker Brolly System en de Grade Daybreaker 1 Man Dome met spectaculaire kortingen verkocht worden!

Saga The Gamechanger

Uitzonderlijk aas ontstaat niet per toeval. Onze visie met betrekking tot dit aas is gebaseerd op het blindelings vertrouwen in de unieke signaalwerking die uitgaat van de kracht van fermentatie. Met de eerste greep uit de zak weet je dat je een winnaar in handen hebt! Het hele Saga pakket is tijdens de beurs te verkrijgen en we hebben zelfs een fantastische actie! We gaan gratis Saga’s weggeven! Pick a mix!Ja je hoort het goed, zorg dat je absoluut een bezoek aan onze stand brengt en haal gratis je Saga beker gevuld met je favoriete smaak af. Een schitterende kans om The Gamechanger eens te testen! Tevens kun je met die beker deelnemen aan een vervolgactie waarbij je kans maakt op 5 kg Saga naar keuze!

Pick a mix! Gratis je favoriete Saga smaak kiezen!

Ook hebben we een prachtige Saga brochure voor jullie klaar liggen, waarin je een overzicht vindt van alle Saga boilies, (fluo) pop-ups en Soak & Dips.

De nieuwe SAGA brochure ligt voor je klaar.

Deeper PRO+

Breng uw visniveau naar een hoger plan met de uitwerpbare visvinder met de beste specificaties ooit. Hij biedt meer vermogen, meer functies en het beste werpbereik en scandiepte én is de enige visvinder die uitwerpbaar is met een interne gps-ontvanger.

De Deeper PRO+ verzorgt ongelofelijke scans en kaarten vanaf de kant, boot, kajak en op het ijs, zodat u de kennis hebt van een pro en vist als een pro.

Tip’s & tricks

Saron Debets, Pieter van de Werfhorst en Koen Koops zullen het hele weekend aanwezig zijn. Zij laten je graag alle bovenstaande (nieuwe) producten in de praktijk zien en geven je uiteraard meer uitleg als je dat wilt.

Wij spreken je graag tijdens Carp Zwolle!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.