Grade, Saga, Pole Position en Strategy verwelkomen Nick Beuvink en Bram Termohlen

Grade, Saga, Pole Position en Strategy verwelkomen Nick Beuvink en Bram Termohlen

We hebben de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. De combinatie van een gedegen praktijkervaring en toegewijde productontwikkeling is zeker een van de factoren die hier debet aan zijn. Een belangrijke rol daarin is weggelegd voor de groep Pro-Staffers die met zijn allen bijdragen op het gebied van ontwikkeling, innovatie en merkbekendheid.

Om deze lijn de komende jaren voort te zetten heten wij twee nieuwe Pro-Staffers in ons team van harte welkom. Wij stellen aan u voor: Nick Beuvink en Bram Termohlen. Nick is zeker geen onbekende in de karperwereld. We kennen hem als een zeer pure, gedreven visser. Een echte liefhebber van het struinend vissen en tevens begenadigd fotograaf. We zijn er van overtuigd dat Nick een zeer goede aanvulling is binnen ons team en we kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking!

Nick aan het woord:

Mijn naam is Nick Beuvink, inmiddels 27 jaar oud, en woonachtig in het schilderachtige Losser. Voor degene die dit weinig zegt, het ligt in de achterlanden van Enschede, in het altied mooie Twente. In het dagelijks leven werk ik als docent Aardrijkskunde op een grote vmbo-school. Dit doe ik met heel veel liefde en passie. Naast mijn werk als leraar ben ik ook al enkele jaren freelancefotograaf en hou ik van schrijven. Misschien heb je door de jaren heen weleens een artikel van mij gelezen in de Karperwereld, Spiegel of Monkey Climber magazine. Ik schrijf ook met regelmaat stukjes voor KWO, en dan met name voor het community gedeelte. Mijn schrijfstijl zegt veel over mij als persoon. Nuchter, eerlijk, melancholisch met her en der een vleugje humor. Je hebt per slot van rekening gewoon van doen met een boer oet Twente.

Wat vissen betreft, ik vind alles mooi. Als het maar met een hengel gedaan kan worden, en in gezelschap van leuke mensen is. Mijn voorkeur gaat uit naar struinend vissen. Stalken, oppervlaktevissen, penvissen. De laatste jaren vis ik bijna geen nachten meer. Ik probeer veel tijd te investeren in korte ochtenden en avonden. Aangezien Losser hemelsbreed een krappe vijf kilometer van Duitsland verwijderd is vis ik tegenwoordig veel aan de andere kant van de grens. Ik voel mij het best als ik ergens kan zitten waar ik weinig mensen zie. Natuur en dieren om mij heen doen mij goed. Ik hoef dan ook niet altijd hele grote vissen te vangen, al is dat natuurlijk wel super gaaf.

Ik kijk uit naar een aantal leuke jaren binnen het Grade, Saga, Pole Position en Strategy team en heb er ontzettend veel zin in! Mocht je het gezellig vinden om even bij te kletsen, dan zie ik je graag op Carp Zwolle.

Bram is fulltime medewerker in een Dier- en Hengelsportspeciaalzaak en weet als geen ander hoe de hengelsport in elkaar zit. Zijn ervaringen op de werkvloer en het feit dat hij ontzettend veel tijd met passie langs de waterkant spendeert, maken dat hij een goede aan vulling op ons team zal zijn. We kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking!

Bram aan het woord:

Hallo mijn naam is Bram Termohlen en ben 25 jaartjes jong. Mijn grootste passie is vanzelfsprekend het vissen op Karper. Ik woon in het prachtige provincie Drenthe in het plaatsje Assen. Hier werk ik fulltime in een Dier- en Hengelsportspeciaalzaak. Deels heb ik dus van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Bijna elk vrij uurtje zit ik aan de waterkant met of zonder hengels. Naast de passie voor het vangen van een karper is de term: ‘Als ik er maar even ben geweest’, bij mij van grote toepassing. Ik vind het namelijk belangrijk dat ik naast het vangen ook van het totaal plaatje geniet. Pole Position, Grade, Saga, Strategy,  allemaal goede producten met toffe mensen op de achtergrond. Iedereen die mij al langer kent, weet dat ik achter deze merken sta, dus aan mijn visserij zal niet veel veranderen.
Plezier is immers het belangrijkste wat er is binnen deze hobby en uiteindelijk willen we allemaal toch het liefst met kwaliteit aan de waterkant zitten. Ik vis dus met veel plezier in “Pole Position”! Ik hoop dat ik dit team goed kan ondersteunen en wellicht we van beide 
kanten iets kunnen leren.

Met vriendelijke groeten, Bram

 

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.