Hareco Carp Show 2020

Hareco Carp Show 2020

Zoals we al vermelde in ons verslag van de Hareco Carp Show 2019 organiseert Hareco ook dit jaar weer een editie van dit zeer gezellige evenement. Deze editie wordt dus al de derde keer dat ze dit gaan organiseren en deze zal plaatsvinden komende zaterdag op 18 januari. Wat er allemaal te doen is lees je verderop in dit artikel.

Veel nieuwe producten te zien

Tijdens de Hareco Carp Show zullen veel merken al de 2020 collectie meenemen. Het is dan ook voor veel merken voor het eerst dat hun nieuwe 2020 collectie te zien is en zo steelt Hareco dus veel primeurs. Zo is er bijvoorbeeld de Escape van Ridgemonkey te zien en neemt Nash de gloednieuwe Basecamp en bedchairs mee. Terug van weggeweest is de Globetrotter P1 GT van Solar en deze zal dan ook voor het eerst te zien zijn. Ook Sonik is van de partij en nemen hun nieuwe range aan tenten mee. Genoeg spoilers dus om richting Sliedrecht te rijden als je graag nieuwe producten ziet.

Nash Base Camp

Veel prijzen

Via de Facebook pagina van Hareco worden heel veel prijzen weggeven welke worden uitgereikt tijdens de Hareco Carp Show. De totale prijzenpot staat inmiddels al dik boven de € 4000,-. Wij als CarpFeeling hebben ook een duitje in het spreekwoordelijke zakje gedaan en geven een compleet kledingpakket weg met een waarde van € 100,-. Dit pakket bestaat uit een joggingsbroek, t-shirt, hoodie, muts en pet. Je mag zelf het design en kleur kiezen. Via deze link kan je meedoen met onze prijs. Doe dus nog snel mee, want woensdag 15 januari maken ze alle winnaars bekend.

Veel bekende vissers

Laten we gelijk maar met de meest bekende in huis vallen die zaterdag aanwezig is. Dit is natuurlijk niemand minder dan Alan Blair van Nash. Wij hebben Alan over laatst nog geïnterviewd welke je terug kan lezen via deze link. Maar het blijft niet alleen bij Alan er komt namelijk een hele rits aan bekende vissers. Zo zijn ook onder andere Alijn Danau, Frank Warwick, Dave Levy, Dan Hawkes, Carlo Carpels, Piet Vogel, Koen Koops en Martin Locke van de partij. Iedereen kan je natuurlijk het hemd van het lijf vragen met alles wat je maar wilt weten over onze hobby.

Kosten?

Niet alleen de entree is gratis, want je kan ook de auto gratis parkeren. En daar blijft het niet bij, want ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd door Hareco. In hun eigen cafe is namelijk ook de drank gratis en buiten staat er een frietkraam waar je een heerlijk frietje kan scoren. Behalve je eigen uitgave aan visspullen kost deze dag je dus helemaal niks!

Waar en wanneer

De Hareco Carp Show vindt plaats in de winkel van Hareco in Sliedrecht en speciaal voor deze dag hebben ze een extra grote parking tot hun beschikking waar je gratis kan parkeren. De winkel van Hareco is 2100 m2 groot en zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Dit pand betrokken ze in 2017 waar Frank een mooie fotoreportage van gemaakt heeft. Zoals al vermeld is het dus komende zaterdag 18 januari van 9:00 tot 17:00.

Met als kernwoord ‘gezelligheid’, meer dan genoeg redenen om dus zaterdag je navigatie in te stellen richting Sliedrecht. Tot zaterdag!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.