Hareco Nash Super Deals

Hareco Nash Super Deals

Ben je nog op een zoek naar een nieuwe stretcher of zelfs een compleet slaapsysteem? Dan heeft Hareco twee super deals voor je. Namelijk het Airbed systeem van Nash. Maar let wel op: deze super deals zijn eenmalig en op=op! 

**SALE** 1

De eerste super deal is de Nash Airbed Wide 3 leg. Normaal heeft deze een adviesprijs van € 384,- maar tijdens deze super deal heb je hem al voor € 180,-! Ja, je leest het goed. Dat is maar liefst €204,- korting!! Het Nash Airbed is al jaren het beste wat er op de markt te krijgen is en nu heeft Nash de lat weer hoger gelegd. Het matras is nog dikker geworden voor een optimaal genot. Het is voorzien van een extra versterkt ovaal cellulair frame voor een correcte lichaamshouding en ondersteuning. Het frame is aangepast zodat hij 100% horizontaal neergezet kan worden. One touch verstelbare poten met plooi platte modder voeten en hij is ook nog voorzien van een compressieriem om vervoeren te vergemakkelijken. 

Afmetingen: 198 cm x 95 cm
Gewicht: 12,4 kg

Nash Airbed Wide 3 van € 384,- voor € 180,-

**SALE** 2

De tweede super deal is een combi deal van het Airbed Wide 4, een sleeping system conversion Bag en de Shroud wide. Een super complete set dus. Normaal kost deze set € 777,- maar tijdens de super deal heb je deze volledige set al voor € 325,- ! Het verschil tussen de Wide 3 en 4 is het aantal poten, bij de wide 4 zijn dit er vier en staat je stretcher dus nog steviger. Door de extra poot is hij wel iets zwaarder en weegt hij 13,2 KG. 

Volledige set van € 777,- voor € 325,- !

Naast deze super deals maak je ook nog kans op andere Nash producten via een Like & Share actie via hun facebook pagina. Wat je moet doen spreekt voor zich en wie weet ben jij de winnaar wel. Klik hier voor het bericht wat je moet delen.

Check de shop van Hareco voor nog meer acties: http://www.harecohengelsport.nl/sale-tot-70/

* Let op voor de super deals geldt OP=OP

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.