Dit weekend: Hengelsport- en Botenbeurs 2017

Dit weekend: Hengelsport- en Botenbeurs 2017

Vandaag begint in Utrecht de Hengelsport- en Botenbeurs. Het is alweer de 16e editie van deze beurs en een groot (vast) onderdeel is CarpSquare, een plein speciaal ingericht voor de karpervisser. Afgelopen week gaven we al vrijkaarten weg op onze Facebookpagina en vandaag kijken we in deze update vooruit naar de beurs en de praktische informatie.

De Hengelsport- en botenbeurs wordt georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht. Van vrijdag 1 december tot en met zondag 3 december bezetten de ruim 160 internationale standhouders een beursvloer van 20.000 m2! Op de Carpsquarebeurs kun je alles terugvinden wat je als karpervisser interessant vindt. De groothandels tonen nieuwe producten voor volgend seizoen en als je wilt gaan karpervissen in het buitenland: wip dan langs bij één van de reisbureaus die karperreizen aanbieden. Jaar in, jaar uit horen we vele positieve geluiden van karpervissers over de 'buzzz' die er hangt op Carpsquare. Gezelligheid, een biertje drinken én lekker shoppen komt samen in Utrecht. Immers: de horecagelegenheden zijn top. En wat is er nou mooier dan bijkletsen met je vismaten (en sterke verhalen uitwisselen) onder het genot van een lekker broodje met wat fris of een biertje?

Laat je voorlichten over de nieuwste materialen
Laat je voorlichten over de nieuwste materialen

Ook dit jaar zullen er vele nieuwe zaken te zien zijn, maar ook voldoende om in te slaan voor het nieuwe seizoen. Boilies, hengels, molens, voerboten, end tackle, beetmelders, bivvy's, luggage, (outdoor)kleding en nog veel meer! En zoals op iedere beurs kun je ook op Carpsquare tegen scherpe aanbiedingen aanlopen en wellicht zelfs een dealtje maken met de standhouder(s).

Voor een complete beursbeleving bezoek je één van de activiteiten die georganiseerd worden op de Hengelsport- en Botenbeurs. Op diverse stands kun je aan het echte werk snuffelen en demonstraties volgen, voor zowel jong als oud. Daarnaast geven ook dit jaar weer een aantal karpercracks een presentatie waarbij gestrooid wordt met tips, tricks én mooie anekdotes. Met dagelijks lezingen zullen er genoeg inspirerende momenten zijn waardoor je weer extra motivatie krijgt om te gaan karpervissen.

Online is Carpsquare ook al een aantal jaren prominent aanwezig. De Carpsquare Facebookpagina is één van de grootste actieve pagina's op het gebied van karpervissen. Dagelijks delen we hier prachtige sfeerfoto's, grappige fishing-facts en mooie vangsten van karpervissers uit heel Europa!

Carpsquare 2017 - Waar & Wanneer?

Waar: Jaarbeurs Utrecht 
Wanneer: vrijdag 1 december, zaterdag 2 december en zondag 3 december 
Openingstijden: dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur
Entree: € 10,- p.p. in de online voorverkoop (excl. € 0,50 transactiekosten). Entreekaarten aan de kassa kosten € 13,- p.p. en parkeerkaarten € 16,-. 
Een parkeerkaart kunt u online bestellen voor € 8,- (ook los te bestellen).
Gratis toegang voor kinderen tot en met 12 jaar. Bestel hier uw online ticket.

Kijk ook op de volgende Facebookpagina’s: Carpsquare en Hengelsport- en Visbotenbeurs

Win een visreis t.w.v. 3000 euro!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.