Hengelsportspektakel van het jaar: Dé Hengelsport- en Botenbeurs 2016

Hengelsportspektakel van het jaar: Dé Hengelsport- en Botenbeurs 2016

Al enkele jaren is de Hengelsport- en Botenbeurs het toonaangevende platform voor sportvissers. Het is dan ook een super gezellige happening met tal van demonstraties en interessante activiteiten, én natuurlijk de plek om de nieuwste hengelsportproducten te zien. Tot dusver: never change a winning team. Toch gaan we deze 15e editie een flinke stap voorwaarts met tal van zeer interessante nieuwe invalshoeken. Mooier, groter, en beter dan ooit! Een doel dat we van harte nastreven! 2, 3 en 4 december, nog net voor Sinterklaas, mis het niet!

Mooier, groter, beter

Inmiddels is de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs van Utrecht uitgegroeid tot de grootste beurs op hengelsportgebied in de Benelux. Toch belooft organisator DRT Events dat deze editie nog mooier, groter en beter wordt. Met een beursoppervlak van 20.000 m² is er genoeg ruimte voor de vele standhouders en bezoekers, die vanwege de centrale ligging van Utrecht uit alle delen van het land komen, aangevuld met internationale bezoekers uit Engeland, Duitsland, Frankrijk en België.

Fishfinders op de hengelsport en botenbeurs

Grootse prijzen te winnen

Ook nu weer krijgt de Hengelsport & Botenbeurs veel media-aandacht. Niet in de laatste plaats vanwege het feit dat elke editie weer veel kinderen aantrekt, aangemoedigd door de gratis hengels die elke dag zullen worden uitgedeeld aan de eerste 350 jeugdige bezoekers. Daarnaast worden er ‘zomaar’ prijzen weggegeven aan willekeurige bezoekers. Bij binnenkomst krijg je als bezoeker een lot in handen en maak je kans om hiermee een shoptegoed van €250,- te winnen, daarnaast maak je kans op een van de 20 goodiebags t.w.v. €75,-! En dit elke beursdag weer! De kers op de taart is een complete visreis t.w.v. €3.000,- die verloot wordt onder alle bezoekers die online hun entreebewijs bestellen. Deze reis wordt beschikbaar gesteld door Cordes Travel.

veel demonstraties

Carpsquare

Ook dit jaar is het karperplein, Carpsquare, weer vertegenwoordigd. Deze beurs-binnen-de-beurs, zal in 2016 opnieuw veel karpervissers naar Utrecht trekken. Een flink oppervlak van de Utrechtse beurs zal namelijk worden ingericht met karpergerelateerde stands, waar groothandels, winkeliers, leveranciers van karpervoerproducten, voerbootspecialisten, karperreisorganisaties en andere standhouders hun kampement opzetten voor de Utrechtse ‘driedaagse’.

Boten

In 2016 wordt ook de lijn doorgezet die het predicaat ‘Botenbeurs’ verdient. De aanschaf van een visboot staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van menig sportvisser en de Utrechtse beurs in dé plek bij uitstek waar vraag en aanbod op botengebied elkaar ontmoeten. Standhouders laten hun mooiste visboten, buitenboordmotoren en fishfinders zien, terwijl geïnteresseerden alles mooi kunnen vergelijken, prijzen kunnen aanvragen, inruil kunnen bespreken of afspraken maken over proefvaarten of bezoek aan de showrooms.

Boten op de hengelsport en botenbeurs

Nieuwe activiteiten

Waar veel publiek op zoek gaat naar de nieuwtjes, aanbiedingen, informatie, de lezingen of de aanschaf van een nieuwe hengel, molen, voer of kunstaas, blijkt dat de totale beleving van de beurs de sportvissers aanspreekt. Zo is er een overvol randprogramma om je vingers bij af te likken, met onder andere een vaste stokkenshow, een XXL waterbak, een visgidsenstraat, Stekkieparcours Kidsroute en een Total Experience plein.

Er is informatie en vertier voor jong en oud en bovendien gelegenheid om rustig bij een lekker broodje en een drankje de laatste vangsten uit te wisselen en de plannen voor nieuwe vangsten en avonturen met elkaar te bespreken. Houd de vorderingen en nieuwtjes voor de komende beurs dus in de gaten op www.hengelsportbeurzen.nl!

Facts

Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Datum: 2,3 & 4 december
Geopend: Elke dag van 10:00 t/m 17:00 uur
Website: www.hengelsportbeurzen.nl
Facebook: facebook.com/hengelsportbeurs/ en facebook.com/carpsquare/

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.