Het beste van Originals

Het beste van Originals

De Nederlandse aasfirma Originals timmert stevig aan de weg. Steeds meer karpervissers weten de instant vangkracht van het aas te waarderen en daarom gaan ze nu nog een stapje verder. Met de introductie van Originals Mail gaan Martin en zijn teamleden veel kennis, tips, exclusieve blogs, video’s en vette kortingen met je delen. Het doel? Zorgen dat je nog sneller en gemakkelijker vis vangt.

Martin Post:

"Het juiste aas op de juiste plek! Dat is waar ik heilig in geloof.  Met Originals Mail gaan we proberen om zoveel mogelijk tips en tricks met je te delen. De juiste tactiek in combinatie met het juiste aas op de juiste plek maakt het vissen echt veel gemakkelijker. Je ontvangt met Originals Mail nuttige informatie voor ieder jaargetijde netjes en op tijd in je mailbox.”

Win een XXL Package t.w.v. ruim 200 euro!
Win een XXL Package t.w.v. ruim 200 euro

Om je inschrijving nog aantrekkelijker te maken verloot Originals momenteel een XXL Package Deal ter waarde van dik 200,- onder alle inschrijvingen. Meld je aan via https://www.original-boilies.com/meld-je-aan/ en je blijft automatisch op de hoogte van de laatste nieuwtjes. De winnaar van de XXL Package Deal zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Kijk voor meer informatie op www.original-boilies.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.