Het goud van Bin el Ouidane

Het goud van Bin el Ouidane

Het Marokkaanse Bin el Ouidane is een van die bijzondere wateren waar je als karpervisser een keer geweest moet zijn. Met meer dan 3000+ hectare aan viswater is er nog heel wat te ontdekken aan de oevers van dit bijzondere meer. Voor karpervissers die niet vies zijn van een beetje uitdaging en avontuur een must be! Op eigen houtje je vistrip organiseren naar Bin el Ouidane kan maar is een tijdrovend klusje. Daarom dat het Nederlandse The Carp Specialist al een tijd lang dit prachtige water in haar assortiment heeft.

Nu is een trip naar Marokko wel even wat anders dan 500 kilometer in je auto zitten op weg naar Franse gronden. Ook het feit dat je de taal minder machtig bent, het kosten met zich meebrengt en je veiligheid ook wel waardeert, zijn natuurlijk wel belangrijk. 

1

Het machtige Bin el Ouidane

Zoals een goed reisbureau voor visvakanties betaamt, pakt de Carp Specialist dit dan ook zeer zorgvuldig aan en laat je niet met vraagtekens vertrekken. Voor die vissers die wel interesse hebben in zo’n gave trip naar dit machtige water van bonkige schubs en volschub spiegels, heeft The Carp Specialist een speciale informatiemiddag georganiseerd.

Op zaterdag 23 mei ben je van harte welkom in restaurant Buitensporig te Tiel. Deze informatiemiddag vangt aan om 14:00 uur en duurt tot respectievelijk 17:00 uur. Zowel Marc als Stefaan, de drijvende krachten achter Marocco Carp Fishing, zullen aanwezig zijn net als Bas zelf om je door middel van video’s en presentaties warm te maken voor dit avontuur. Tijdens deze informatiemiddag mag je de heren de oren van het lijf vragen over alles wat je wilt weten over dit bijzondere water, de kosten, de reis, de aanpak en nog zoveel meer.

2

Bas van Klaveren met een bonk goud van Bin el Ouidane

Bij interesse is het raadzaam je in te schrijven via de website van The Carp Specialist. Er zijn 70 plaatsen beschikbaar dus wees er als de kippen bij! Het restaurant Buitensporig in Tiel is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer dus dat mag geen probleem zijn! De entree is overigens gratis en dat siert de heren!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in je visserij? Check dan onderstaande link! 
www.thecarpspecialist.nl/betaalwater/bin-el-ouidane-expedition-2015

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.