Het karperseizoen van 2019 op Etang des Gaulois in cijfers

Het karperseizoen van 2019 op Etang des Gaulois in cijfers

Waar de ene water eigenaar de visser wat vrijer laat en ‘easy going’ is, daar is de andere eigenaar juist weer extreem betrokken bij de visser en het visbestand. Door middel van de vangsten formulieren die elke visser op het betaalwater Etang des Gaulois verplicht dient in te vullen en bij vertrek te overleggen, is The CarpSpecialist uitgekomen op interessante statistieken.

Etang des Gaulois The CarpSpecialist

Etang des Gaulois is één van de bekende betaalwateren van The CarpSpecialist welke perfect geschikt is voor de visser die kans wilt maken op wat actie én hierbij toch een goede kans wilt maken op een echte uitschieter! Naast het prachtige visbestand blinkt ook de natuur erg uit in deze omgeving. Vanaf de meeste stekken heeft u een prachtig uitzicht op de berg Mont Beuvray. Ook het eten is een echte aanrader: een keurig en uitgebreid ontbijt ’s ochtends en een 3- (of soms 4-) gangen diner ’s avonds.

Check hier de 'KarperKlets Blog' van The CarpSpecialist om meer details te weten te komen over de totaal 7119 gevangen karpers in 2019. Check hier voor meer informatie over het betaalwater Etang des Gaulois.

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.