Hoge kortingen bij Pioneer Baits!

Hoge kortingen bij Pioneer Baits!

Zoals voorgaande jaren heeft Pioneer Baits weer op Carp Zwolle 2017 gestaan, en niet zonder succes! Veel bestaande en nieuwe klanten hebben de stand van Pioneer Baits weer gevonden om een aankoop te doen of een bestelling te plaatsen. Helaas kan niet iedereen naar de beurs komen, of is niet iedereen langs de Pioneer Baits stand geweest. Speciaal voor de thuisblijvers zijn de aanbiedingen van deze Hollandse aasfirma nog geldig en worden in veel gevallen zelfs GRATIS thuisbezorgd!

Pioneer Baits was weer goed vertegenwoordigd op de beursPioneer Baits was weer goed vertegenwoordigd op de beurs

Dat Pioneer Baits flink aan de weg timmert mag duidelijk zijn. Het oer Hollandse aasmerk wordt door steeds meer mensen ingezet, en niet zonder succes; door heel Europa worden behoorlijke vangsten geboekt! Voor de vierde maal stond het gehele team dan ook weer klaar tijdens de grootste karperbeurs van Europa om hun producten te promoten. Een aantal nieuwtjes uit de stal van Pioneer Baits waren onder andere de Silk Supreme boilies, deze bolletjes zijn afgelopen najaar geintroduceerd en beloven veel goeds voor 2017! Ook hebben de boilies vanaf 2017 een nieuw jasje, deze nieuwe verpakking werd tijdens Carp Zwolle 2017 gelanceerd.

nieuwe verpakkingDe nieuwe, professionele, verpakking voor de boilies!

De scherpe beurs aanbiedingen vielen bij iedereen op de beurs goed in de smaak, en hadden gretig aftrek. Goed nieuws voor de ‘thuisblijvers’ of de beursbezoekers die niet met al het aas over de beurs wilde slepen, is dat de beurs aanbiedingen nog geldig zijn tot en met 28 februari!

Wil je eerst een kleine hoeveelheid bestellen om te proberen? Geen probleem, zelfs bij één zak bollen of één pot haakaas of soak krijg je al super scherpe aanbiedingen. Wil je liever direct goed inslaan voor het nieuwe seizoen? Vanaf 25 kg gaat er gewoon nog meer korting af! Bekijk de scherpe aanbiedingen en sla nu je slag…

ACTIEDe mega scherpe aanbiedingen van Pioneer Baits

Wil je bestellen? Of heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Pim Starreveld via info@pioneerbaits.nl of bestel via www.pioneerbaits.nl. De aanbiedingen zijn geldig tot en met 28 februari en bestellingen boven de €75,- worden zelfs GRATIS thuisbezorgd!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.