Klaar met het sjouwen van die zware loodaccu’s?

Klaar met het sjouwen van die zware loodaccu’s?

Vis jij met de (rubber)boot en ben je klaar met het sjouwen van die zware loodaccu’s naar de waterkant? Loodaccu’s wegen al snel 28 kg per stuk en het opladen vraagt veel tijd. Daarnaast neemt het vermogen van een ouderwetse loodaccu snel af als hij leeg raakt en vaar je hem met een beetje pech stuk. Dat kan anders!

De JARO-BT50.12 van Jarocells is een Lithium IJzerfosfaat accu van 12V50Ah. Deze accu staat ongeveer gelijk zo’n zware 28 kg loodaccu, maar weegt slechts 6,5 kilogram! Daarnaast geeft de JARO-BT serie continu vermogen dat niet afneemt als de accu leeg begint te raken. De JARO-BT50.12 is geschikt voor motoren tot 55 lbs en alle 12V apparatuur en laadt in slechts enkele uren volledig op.

JARO-BT50.12

Monitor je accu via de gratis app

De JARO-BT50.12 is voorzien van een speciale technologie die je in staat stelt om via de (gratis)  Jarocells app exact bij te houden wat er gebeurt met je accu. Zo zie je onder andere het actuele verbruik van je accu, het resterend vermogen en hoe vaak jouw accu al ontladen is. De JARO-BT50.12 kan tot wel 2000 keer ontladen worden zonder verlies van vermogen. Dat is 5x zo vaak als een traditionele loodaccu! De app is gratis verkrijgbaar voor Apple en Android.

De gratis app van Jarocells

Heb jij vragen over onze ijzerfosfaat lithium producten? Mail ons op info@jarocells.nl

Kijk voor al onze lithium oplossingen op

www.jarocells.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.