JRC Contact Camou Brolly - Limited Edition

JRC Contact Camou Brolly - Limited Edition

Camouflage is in en dat geldt zeker voor de nieuwe Limited Edition Contact Camou Range van JRC. Om eerlijk te zijn was ik blij verrast toen ik de nieuwe Camou Brolly uit zijn verpakking haalde. In tegenstelling tot mijn verwachtingen (die gebaseerd waren op hetgeen ik van andere merken had gezien) is de camouflageprint van de Contact Camou Brolly niet schreeuwerig, maar komt deze juist eerder subtiel en ietwat gereserveerd over. En dat is precies de bedoeling van een succesvolle camouflageprint! Met andere woorden: de eerste kennismaking was meer dan geslaagd!

Het camouflagepatroon van de Contact Camou Range is alles behalve schreeuwerig en overdreven

Volle lading

De eerste dag dat ik op pad ging met de Contact Camou Brolly was het bijzonder onstuimig weer. De nieuwe brolly werd daardoor direct getrakteerd op een reeks fikse windvlagen, afgewisseld met de nodige buien. Omdat ik mijn onderkomen noodgedwongen boven op een dijk had moeten opzetten, kreeg de brolly helemaal de volle lading. Ach, wanneer je wat gaat testen dan moet je het ook goed doen, toch? Gelukkig kun je de brolly goed vastzetten middels vier stevige stormpalen die standaard bij de brolly geleverd worden.


Meteen de volle lading!

Wrap

Mocht je helemaal zeker van je zaak willen zijn, dan kun je de Contact Camou Brolly uitbreiden met een wrap die uiteraard is voorzien van exact hetzelfde camouflagepatroon. Hiermee wordt de brolly volledig afgesloten en voorkom je tevens condensvorming. Het leuke is dat deze wraps ook op de normale groene Contact Brolly passen!


De Wrap van de Contact Camou Brolly is voorzien van exact hetzelfde camouflagepatroon en tevens te combineren met de normale, groene Contact Brolly

Details

Wanneer we naar de details van de Contact Camou Brolly kijken, dan zien we dat er niet op essentiële punten is beknibbeld. Om te beginnen heeft JRC deze brolly’s uitgerust met robuuste ritsen, een rod strap en zelfs een stevig grondzeil! Daarnaast beschikt dit onderkomen over een set lange, stevige haringen en een reeks zeer stevige bevestigingselastieken waarmee de brolly op spanning kan worden gebracht. Alle losse onderdelen zijn apart verpakt in daarvoor speciaal gemaakte tasjes en dus kun je alles netjes en overzichtelijk houden.


De ritsen zijn robuust en moeiteloos hanteerbaar


Zoals alle schuilmiddelen van JRC beschikt ook de Contact Camou Brolly over de mogelijkheid om je hengel te zekeren


In no-time opgezet…zelfs bij veel regen en wind

Grote broer

Wat ik persoonlijk echt ideaal vind is dat je de Contact Camou Brolly werkelijk razendsnel kunt opzetten. Ideaal voor een kort nachtje of wanneer er een dagsessie gevist wordt. Al met al de ideale brolly voor de visser die compact en onopvallend te werk wil gaan! Oh ja, voor ik het vergeet; de Contact Camou Brolly heeft tevens een grote broer: De Contact Camou Bivvy! Deze super degelijke tenten zijn verkrijgbaar in een twee- en eenpersoons uitvoering. De voorraad is in beide gevallen beperkt, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent!

Michel Schoonhoven


De grote broer van de Camou Brolly (de Contact Camou Bivvy) is tevens een lust voor het oog. Lees het artikel van Peter Vlasveld maar eens!

Adviesprijzen JRC Contact Camou Range:

Contact Camou 60" Oval Brolly €149,99
Contact Camou 60" Oval Brolly wrap     €109,99
Contact Camou 1 man Bivvy €199,99
Contact Camou 1 man Bivvy wrap €99,99
Contact Camou 2 man Bivvy €219,99
Contact Camou 2 man Bivvy wrap €109,99


Verkrijgbaar bij:


Nederland
Ahoy Hengelsport / Rotterdam
BFP Carp Store/ Emmer-Compascuum
Carpworld Kruidenier / Enschede
De Tacklebox / Beilen
Fauna Hengelsport / Raamsdonksveer
Fish Inn / Venlo
Gebr. Bonte / Capelle aan den Ijssel
Hareco / Sliedrecht
Hengelsport Rotterdam / Rotterdam
Hengelsport Utrecht / Utrecht
Hengelsport van de Ven / Dordrecht
Hengelsport W. van der Niet / Noordwijkerhout
Hengelsport Wesdijk / Barendrecht
Hengelsport Westland / Monster
Hengelsport Zunnebeld / Zwolle
Henk Koster / Delft
Naturel Hengelsport / Rotterdam
Rentenaar Hengelsport / Koog aan de Zaan
Rien de Wolf / Amsterdam
Sielhorst Hengelsport / Culemborg
SuperCatch / St. Willebrord
Talsma Pets & Co / Drachten
Ut Poerwinkeltjen / Urk
Van Harn & Zn / Lienden
VisDealshop
Vismania / Alphen aan den Rijn
Wout van Leeuwen / Vlaardingen
Zaadhandel van der Wal / Hoogeveen

België
BFC / Willebroek
Carp Tackle Shop / Merksplas
Carplevel / Heusden Zolder
De Boilie Factory / OLV/Lombeek
De Goeie Vangst / Destelbergen
Hengelsport de Keyser / Deinze
Hengelsport de Poorter / Gent
Hengelsport Demeulenaere / Roeselare
Hengelsport Matton / Harelbeke
Hengelsport Tryo / Eeklo
Het Loze Vissertje / Zelzate
Lemmens / Diest
Mega Fish / Merksem
Ruddy Duck / Diepenbeek

Kijk voor meer informatie op www.jrcproducts.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.