Kampioenen op Hengelsport- en Botenbeurs 2015

Kampioenen op Hengelsport- en Botenbeurs 2015

De kersverse kampioenen van de World Carps Classic 2015, de meervoudig winnaars van de World Predator Tour en anderen kampioenen zijn drie dagen aanwezig tijdens Carpsquare en de Hengelsport- en Botenbeurs op vrijdag 30 oktober tot en met zondag 1 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Het lezingenprogramma is overvol. Naast al het materiaal en boten is er dus ook veel informatie te halen over sportvissen op de Hengelsport- en Botenbeurs.

World Carp Classic 2015

Winnaars World Carp Classic 2015

De Nederlanders Hans Sissingh, Mattie Curfs streden samen met Laryssa Switlyk namens het Amerikaanse Carp Connections en wonnen het internationale toptoernooi, gehouden op Lac de Madine in Frankrijk. 

Tijdens Carpsquare is het kampioensteam alle dagen aanwezig op de stand van Carp Connections. Daar vertellen ze graag meer over hun avonturen tijdens de World Carp Classic 2015 

Ook MAVER/Zammataro presenteert hun kampioensteam op hun stand op de Hengelsport- en Botenbeurs 2015. Het team is dit jaar Nederlands Kampioen zoetwatervissen voor korpsen geworden.

Luc Coppens En Jeremy Staverman

Coppens en Staverman

Andere kampioenen op de Hengelsport- en Botenbeurs zijn Luc Coppens en Jeremy Staverman. Zij wonnen dit jaar opnieuw de World Predator Tour, waarmee zij hun grote klasse nog eens dik onderstreepten. Zij zijn te vinden op de stand van Westin, waar zij graag vertellen over hun ervaringen en het kunstaas en de hengels van Westin. 

Lezingen

Lezingen

Het lezingenprogramma is dit jaar gevuld met een mooi vol programma met voor elk wat wils. Op elk van de drie dagen nemen vele 'cracks' diverse visserijen onder de loep.

Op Carpsquare vertellen onder andere Michiel Pilaar, Pieter van de Werfhorst, Marco Kraal, John Caeyers en Alben Zantinge over hun specifieke technieken.

Maar ook over onder andere witvissen, snoekvissen, vliegvissen, streetfishing, zeebaars- en barbeelvissen staan er diverse lezingen op het programma in de lezingenzaal en op de stand van Total Fishing.

Ook Michiel Pilaar Geeft Weer Een Lezing

Ook Michiel Pilaar Geeft Weer Een Lezing

Specialisten zoals Joop Folkers, Leon Haenen en Peter Negerman doen bijvoorbeeld hun verhaal over respectievelijk de zeebaars, de barbeel en de forel. 

Winacties op Facebook!

Op de Facebookpagina van de Hengelsport- en Botenbeurs is er momenteel kans op een aas- en voerpakket van LFT! Deze prijs wordt aangeboden door standhouder Leonard Sports. Via de Facebookpagina van Carpsquare zijn Edges karperpakketten van Fox Int Benelux te winnen.

Bekijk en ‘like’ dus regelmatig de Facebookpagina’s van de Hengelsport- en Visbotenbeurs en Carpsquare, want iedereen kan zomaar in de prijzen vallen. Zo is hier de winnaar van de vorige Facebookactie te zien. 

Facebookactie Leonard Sports

Facebookactie Leonard Sports

Ook worden op de beursvloer veel prijzen uitgedeeld tijdens publieksacties; willekeurige bezoekers (ook de kids) kunnen goodiebags uitgereikt krijgen.

Wie de beurs bezoekt, doet er goed aan de entree- en parkeerkaarten online mét korting aan te schaffen. Dat scheelt bovendien lang wachten bij de entree. 

Kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis entree op de beurs, onder een begeleiding van een volwassene. Zet dus de data van de beurs in je agenda en laat familie en kinderen zeker niet thuis!

Hengelsport- en Botenbeurs 2015

Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 30 oktober t/m zondag 1 november 2015
Openingstijden: dagelijks 10:00 -17:00 uur 
Entree: € 10,- p.p. in de online voorverkoop (excl. € 0,50 transactiekosten). En een parkeerkaart kunt u online bestellen voor 8,00. Entreekaarten kosten  € 13,- p.p. aan de kassa.
Online tickets hier bestellen

Gratis toegang voor kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding van een volwassene. 

Overzicht Beurs Met Bezoekers

Belangrijke websites: 

www.hengelsportbeurzen.nl
www.carpsquare.nl

Belangrijke Facebookpagina’s: 

Hengelsport- en Botenbeurs
Carpsquare

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.