Keuzestress!

Keuzestress!

Hoe kan ik mijn aas (freezerbaits)vers houden tijdens mijn sessie? Uiteraard wil elke karpervisser zijn aas zo vers mogelijk meenemen naar de waterkant. Hoe verser, hoe beter! Je wilt immers niet dat je aas minder attractief wordt en aan kwaliteit gaat inleveren. Daarnaast moet het ook niet onnodig ingewikkeld gaan worden. Je hebt immers een visvakantie gepland en wil niets aan het toeval overlaten, er moet gevangen worden!

1

Vacumeren? Zo ja, hoe dan?

Het gewone vacumeren heeft als nadeel dat de zakken erg kwetsbaar zijn tijdens transport, daarnaast gaan de freezers 'bloeden', d.w.z. alle liquids/oliën worden eruit gedrukt, en je aas gaat vervormen en daardoor minder geschikt om met je werppijp weg te zetten.

MTC Baits heeft een oplossing voor al deze problemen; Atmos-verpakken!

Het nieuwe vacumeren!

Het is verpakken onder beschermende atmosfeer. Dit wordt gerealiseerd door alle lucht uit de verpakking te trekken en deels te vervangen door stikstof. Stikstof is een neutraal gas en beïnvloedt daardoor het aas op geen enkele wijze,maar creëert een beschermende buffer. De verpakking wordt daarna hermetisch afgesloten d.m.v. een dubbele sealnaad.

2

Nog langer houdbaar dankzij Atmos verpakken

Voordelen hiervan zijn

• gegarandeerde kwaliteit tot 4 weken.
• Geen vervorming of 'bloeden', het aas blijft volledig intact.
• Bescherming tijdens verwerking en transport.

Voor meer informatie, lees hier alles over onze vacummeer service of neem contact met ons op. Goede vangst en veel plezier!

Link: www.mtcbaits.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.