Kleine krachtpatsers van JAROCELLS

Kleine krachtpatsers van JAROCELLS

Er zijn veel karpervissers die gebruik maken van een voerboot en het gros daarvan is nog voorzien van standaard loodaccu's. Deze doen er lang over om op te laden en je voerboot zal minder snel gaan varen naarmate de accu leeg raakt. Aan die ellende komt nu een eind!

Nieuw in het assortiment van JAROCELLS is de JARO-BT9.12. Deze kleine krachtpatser is ideaal voor voerboten. De accu is één op één uit te wisselen met je oude loodaccu. De accu weegt 1,2 kg en geeft continue vermogen, ook al is hij bijna leeg. De accu is supersnel te laden en met onze 6A lithiumlader is de accu in 1,5 uur van leeg naar vol. De accu’s hebben een zeer lange levensduur met een laadcyclus van 2000 tot 5000 keer. Als de accu leeg is slaat deze uit. Hoe weet je dat je accu bijna leeg is?? Download de JAROCELLS app en bekijk de realtime status van de accu op je smartphone. Benieuwd naar de werking? Check dan zeker even de onderstaande video.

www.jarocells.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.