La Carrière des Grands Prés: 30kg+ers in Noord-Frankrijk

La Carrière des Grands Prés: 30kg+ers in Noord-Frankrijk

Na het 17 hectare grootte La Carrière des Grands Prés enkele jaren naar tevredenheid te hebben aangeboden aan de Duitse clientèle van The Carp Specialist presenteert The Carp Specialist het water vanaf seizoen 2016 ook aan de Nederlandse & Belgische karpervisser.

Bas van Klaveren vertelt: “Collega & vismaat Jeroen vertelde me regelmatig over de mooie vangsten die warden geboekt op La Carrière des Grands Prés en de uitstekende groei-ratio die het karperbestand doormaakt. Met diverse 25kg+ers en topvissen die de 30kg reeds doorbreken, denken we dat het water ook onze Nederlandse & Belgische vissers erg zal aanspreken. Dit jaar heeft eigenaar Richard het beheer over genomen van zijn grootvader, waardoor er mooie verbeterpunten zijn doorgevoerd en zowel het visbestand, de service en faciliteiten klaar zijn voor de toekomst!”

Op 14 hectare worden slechts 12 vissers toegelaten waardoor er veel ruimte beschikbaar is per visser en er bovendien altijd enkele stekken vrij blijven zodat er mogelijkheid is om te verkassen. Door het hoge gemiddeld gewicht van de karper en de relatief hoge moeilijksgraad is het water ongeschikt voor beginnende vissers, juist ervaren karpervissers zullen zich perfect thuis voelen op het water.

Enkele steekwoorden:
✔Gelegen op korte reisafstand vanaf Nederland & België: slechts 4½ uur vanaf Breda en 4 uur vanaf Brussel
✔Uitdagend karperbestand met diverse 25kg+ers en een topvis van 30,2kg
✔Veel mogelijkheden: baaien, eilanden en interessante diepteverschillen
✔Beoordeelt met een 9,1 door onze Duitse gasten

Geïnteresseerd in La Carrière des Grands Prés? Neem eens een kijkje op de website van https://www.thecarpspecialist.nl/ of de Facebookpagina.

Link La Carrière des Grands Prés: https://www.thecarpspecialist.nl/betaalwater/la-carriere-des-grands-pres
Link YouTube: https://youtu.be/h9Logs3CbYw

Sorry, only modern browsers.

 

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.