Laagste prijs Shimano molens bij Hareco

Laagste prijs Shimano molens bij Hareco

Het is weer zover. Bij Hareco Hengelsport is de laagste prijs actie van kracht. Deze keer op de molens van Shimano. Je kunt dus vele euro's besparen wanneer jij zo'n 'Topdeal' sluit bij Hareco. Deze kortingen kunnen oplopen tot maarliefst €90,00! 

1

Breng een bezoekje aan onze webshop en bekijk of de molen die je zoekt bij ons te verkrijgen is. Al is de kans heel klein dat je misgrijpt... We hebben namelijk meer dan 25 verschillende soorten op voorraad! Natuurlijk telt deze actie niet alleen in onze webshop maar ook bij ons in de winkel.

2

Bezoek de webshop: www.hareco-hengelsport.nl of kom langs in Sliedrecht.

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.