Laat je verbazen bij Zunnebeld.nl

Laat je verbazen bij Zunnebeld.nl

Het is ongeveer een jaar geleden dat Zunnebeld haar digitale deuren opende. Sinds die tijd zijn er enkele duizenden producten toegevoegd en kunnen we je vandaag de dag meer dan 12.500 producten aanbieden. Van zowel alle grote als kleine merken.

Elke dag wordt er achter de schermen hard gewerkt om onze webshop te verbeteren en er voor te zorgen dat alle bestellingen goed worden afgehandeld. Voor ons staat service en een goede beleving hoog in het vaandel. Zowel in onze stenen winkel als op onze webshop.

Zunnebeld Hengelsport Zwolle

Meer dan 4000 producten voor de karpervisser

Voor de karpervisser is er op Zunnebeld.nl genoeg te beleven. Zo heb je keuze uit meer dan 40 verschillende hengels, vind bij ons minimaal 100 bivvy’s en hebben we 34 verschillende beetmelders in ons assortiment. Naast alle bekende merken als Nash, Fox, Korda, Strategy en JRC verkopen wij ook de wat exclusievere merken als bijvoorbeeld Mainline, Sonik, Enterprise tackle, Leonard Sports en Ashima. 

Over iedere bestelling geven wij een 14 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie. En heb jij even geen geld bij de hand, dan is het ook mogelijk om je bestelling achteraf te betalen. Hier doen wij bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over. Plaats je bestelling voor 16:00, dan zorgen wij ervoor dat je het de volgende dag in huis hebt.

Hengelsport spullen kopen bij Zunnebeld

Hou Zunnebeld.nl in de gaten want wij zijn constant bezig met het verbeteren en vullen van onze webshop. We zien je graag terug in onze winkel aan de Van Karnebeekstraat in Zwolle of op onze webshop.

Link: www.zunnebeld.nl/hengelsport/karper

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.