Markerworld, een wereld vol karpermateriaal!

Markerworld, een wereld vol karpermateriaal!

Sinds de oprichting van Markerworld in 2010 is het in sneltreinvaart gegaan en anno 2015 is het aanbod aan karpermaterialen van deze webshop echt enorm te noemen. In de webshop zijn velen handige gadgets te vinden, de meest exotische voermixen en de gaafste rodpods. Zo verkopen ze de producten van grote internationale merken als Anaconda, Matrix Innovations, JAG Products of het exclusieve Italiaanse Meccanica Vadese.

Markerworld 1


Ook op CARP ZWOLLE is Markerworld weer van de partij en hoe! Met een stand die 2x zo groot is als vorig jaar, belooft dit veel goeds! Ben je nog opzoek naar de laatste gadgets, een exclusieve rodpod of materiaal van Free Spirit, bezoek ze dan in hal 4 stand 443.

Markerworld 2

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.