Martin SB – Carp Zwolle 2019

Martin SB – Carp Zwolle 2019

Nieuwe producten – Beursaanbiedingen – Nieuwtjes

Op 1, 2 en 3 februari 2019 vindt alweer de 25e editie van de mooiste en grootste karperbeurs van Europa plaats: CARP ZWOLLE! En natuurlijk is Martin SB er weer bij. In deze update lees je alles over nieuwe Martin SB producten, supervette beursdeals en wordt er ook nog gestrooid met nieuwtjes.

Hier vind je ons

Nieuwe producten – introductie op Carp Zwolle 2019

Bij Martin SB zit men nooit stil, er wordt continu nagedacht over nieuwe producten. Daarbij wordt geluisterd naar klanten, winkeliers en gekeken naar trends binnen de karperwereld. Nieuwe producten worden altijd uitvoerig getest door teamleden uit binnen- en buitenland. Als een nieuw product het predicaat: ‘Een Martin SB kwaliteitsproduct’ verdient, dan pas wordt het geïntroduceerd. Hieronder de lijst met producten die deze strenge testen doorstonden:

  • Mix iT – Mix iT is een geheel nieuw product dat aan het assortiment is toegevoegd. Het is een grondvoer dat bestaat uit zinkende, zwevende en stijgende deeltjes en wordt geleverd in de 6 bewezen smaken uit de Classic Range. Mix iT is uitstekend in te zetten als method- en stickmix.

 

  • Boost iT – Als additief voor de hierboven genoemde Mix iT is er, wederom in de 6 Classic Range smaken, een serie nieuwe liquids ontwikkeld: Boost iT. Boost iT is PVA-vriendelijk en dus zeer geschikt om te gebruiken in de stickmix. Boost iT komt in flessen van een halve liter.

Martin SB Mix IT

  • Classic Range fluor pop-ups – Naast de reeds bestaande foodbased pop-ups in de Populaire Classic Range heeft Martin SB op verzoek nu ook aparte fluor pop-ups voor die range ontwikkeld. Deze pop-ups hebben natuurlijk een uitstekend drijfvermogen, zijn tot in de kern geflavoured en verkrijgbaar in 15 en 20 mm rond.

Classic Range fluor pop-ups

  • Super Smog range uitgebreid – De unieke Super Smog van Martin SB is verder uitgebreid. Vanaf Carp Zwolle zijn alle smaken uit de Classic én de Xtra Range verkrijgbaar in flessen van 250 ml. De unieke werking van Super Smog zal ook dit jaar weer worden gedemonstreerd op de stand van Martin SB, kom dus vooral even langs. Verderop in deze update je ook nog eens een hele mooie aanbieding.

Super Smog range

Martin SB superdeals alleen tijdens Carp Zwolle

Natuurlijk zijn er allerlei gunstige aanbiedingen bij Martin SB op 1, 2 en 3 februari in Zwolle. Hieronder vind je een overzicht:

SUPERDEAL 1 – boilie aanbieding

Classic Range: Normaal betaal je €18,95 voor 2,5 kg Classic Range boilies, tijdens Carp Zwolle €17,50 en voor twee zakken slechts €30,00! Dat is dus maar €15,00 voor 2,5 kg superboilies!
Xtra Range: €20,49 kost een zak van 2,5 kg normaal in de winkel en de webshop, tijdens Carp Zwolle slechts €18,50 en voor 5 kg betaal je slechts €32,00!
Monster Crab & Aminol: €22,95 kost een zak van 2,5 kg normaal in de winkel en de webshop, tijdens Carp Zwolle slechts €19,50 en voor 5 kg betaal je slechts €34,00!

SUPERDEAL 2 – Super Smog aanbieding

Een fles Super Smog gaat normaal voor €9,95 over de toonbank, alleen tijdens Carp Zwolle betaal je €25,00 voor 3 flessen! Dat is ruim 15% directe kassakorting! De uitgebreide Super Smog range bevat nu alle smaken uit zowel de Classic als de Xtra Range.

Super Smog

SUPERDEAL 3 – Mini Match aanbieding

De immens populaire Mini Match boilies van Martin SB staan straks voor slechts €10,00 voor drie bakjes op de stand van Martin SB. Koop je liever 1 bakje? Dan is de prijs €3,99

SUPERDEAL 4 – Introductie pakket Mix it & Boost iT

Een nieuw product, of in dit geval zelfs 2 nieuwe producten, vraagt natuurlijk om een introductie aanbieding! Stel zelf je pakket samen en kies uit de volgende klassieke smaken: Scopex, Strawberry, Roasted Nut, Tiger Peanut, Tutti Frutti en Monster Crab.

Voor slechts €20 ontvang jij op Carp Zwolle een kilo Mix iT, een halve liter Boost iT en een kilo 20 mm boilies. Wederom een superdeal van Martin SB!

Martin SB Boost iT

Naast deze 4 SUPERDEALS vind je op de stand van Martin SB ook nog aantrekkelijk geprijsde combideals. Denk hierbij aan een pakket met bijvoorbeeld een zak boilies, een bijbehorende Super Smog en potje pop-ups. Kom langs en laat je informeren!

Martin SB nieuwtjes

  • Riglinic bij Martin SB – Tijdens Carp Zwolle worden er iedere dag rigclinics gegeven. Kom langs en laat je inlichten.

  • Mix iT demo’s op stand – Op de stand van Martin SB wordt gedemonstreerd hoe je Mix iT het beste kan gebruiken als methodmix en als stickmix!

  • Nieuwe website live! – Sinds 1 januari 2019 staat de nieuwe website live van Martin SB. Deze website is nog overzichtelijker en supersnel, check www.martinsb.com

  • Teamtalk – De Europese teams van Martin SB zijn verder uitgebreid. Het Nederlandse team omvat nu 19 enthousiaste karpervissers die allemaal hun eigen kwaliteiten en interesses hebben. Team Duitsland is nu echt van de grond en heeft nu 5 leden en groeit de komende tijd verder door. Team Frankrijk is nog steeds stabiel en omvat 9 zeer gedreven karpervissers alsmede de 20 vissers van het nationale team van Frankrijk.

Martin SB Team

  • Nieuwe boilie! – Er wordt alweer een tijd gesleuteld aan een nieuwe boilie. Bij Martin SB gaan ze echter niet over 1 nacht ijs, de verwachte introductie is Carp Zwolle 2020. Dat duurt nog even, maar dan ben je wel verzekerd van een door en door geteste boilie.

Martin SB hoopt je te kunnen begroeten op Carp Zwolle, je vindt Martin SB in HAL 4, STAND 440. Tot dan of nog eerder in de webshop!

 

MartinSB Pakket Deal 1

Martin SB Pakket Deal

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.