Martin SB -  Monster Crab & Aminol – onweerstaanbaar!

Martin SB - Monster Crab & Aminol – onweerstaanbaar!

Dat Martin SB al jaar en dag innovatieve producten op de markt brengt is inmiddels wel bekend. Echter mogen we de klassiekers, waarmee het allemaal mee begonnen is, natuurlijk niet vergeten! De Monster Crab boilie is daar een voorbeeld van en daarom even een extra toelichting op dit mooie product.

Martin SB Monster Crab & AminolMartin SB Monster Crab & Aminol

De Classic Range Monster Crab boilie is er een met een extreem hoge vangkracht. Veel karpervissers die bekend zijn met de producten van Martin SB zullen dit beamen. Wie had ooit gedacht dat dit nog verbeterd kon worden? Met de komst van Xtra Range Monster Crab & Aminol is dat gelukt. Door de toevoeging van Aminol mag deze boilie echt als speciaal bestempeld worden!

3 - Er is natuurlijk ook een Monster Crab Super SmogEr is natuurlijk ook een Monster Crab Super Smog

Direct bestellen? Klik HIER.

De zomer is inmiddels al in volle gang en met de hogere temperaturen is dit het perfecte moment om de Monster Crab & Aminol boilie tot zijn recht te laten komen. De Monster Crab & Aminol boilie is voorzien van diverse vismelen en visoliën. Dit in combinatie met een perfecte voedingswaarde zorgen samen voor een grote aantrekkingskracht op de karper. 

Vast is vast

Check ook de nieuwe video

Het Monster Crab & Aminol pakket is zeer uitgebreid en bevat producten als pop-ups, Super Smog en dips. Verder zijn de boilies verkrijgbaar in verschillende diameters en dat maakt het tot een zeer compleet pakket. Bij de Monster Crab & Aminol foodbased pop-ups is niet bezuinigd op het toevoegen van flavours. Martin SB durft te stellen dat er gebruik gemaakt wordt van de beste Monster Crab flavour die er is. Verder zitten de pop-ups gecombineerd verpakt in een 50 grams potje. Het potje bestaat voor 50% uit zogenaamde foodbased pop-ups en voor 50% uit fluor pop-ups. De foodbased pop-ups zijn voorzien van wateroplosbare ingrediënten waardoor deze extreem goed en langdurig uitwasemen. Hierdoor grijp je nooit mis en dit kan het verschil maken tussen vangen of blanken!

Cyriel met een dikke spiegel op de Monster Crab & AminolCyriel met een dikke spiegel op de Monster Crab & Aminol

De toevoeging van Aminol heeft een zeer belangrijk aandeel in de attractieve werking van de Monster Crab & Aminol boilies. Op basis van mijn eigen ervaring kan ik stellen dat de Monster Crab & Aminol boilie erg goed presteert op druk beviste wateren zoals bijvoorbeeld een betaalwater.

Give it a shot en je bent verkocht!

Cyriel Ramlakhan – Team member Martin SB

Bezoek ook eens de website van Martin SB.

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.