Martin SB Nieuwsbrief Mei 2018

Martin SB Nieuwsbrief Mei 2018

Welkom bij de Martin SB nieuwsbrief van mei 2018. Zoals je van ons gewend bent staan er ook in deze nieuwsbrief weer een aantal mooie aanbiedingen, een paar korte berichten van onze teamleden en een handige tip. Pinksteren is in aantocht! Reden genoeg om twee van onze klassieke toppers tijdelijk uiterst voordelig aan te bieden…

PINKSTERDEAL 1 – Tiger Peanut pakket

De Martin SB Tiger Peanut is één van de meest bekende boilies in karperland. Het recept is ontstaan in 1988 aan de keukentafel, getest en in productie genomen. Het bleek een succesboilie te zijn! Toevoegingen als birdfood, notenmeel en plantaardige extracten, zoals soja-isolaat, zorgen voor een verbeterd eiwitpatroon met zeer hoge attractie. Tiger Peanut is vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard!

PINKSTERDEAL 1 – Tiger Peanut pakket

Het Tiger Peanut pakket bestaat uit:

  • 2,5 kilo 20mm boilies Tiger Peanut

  • 2,5 kilo 15mm boilies Tiger Peanut

  • 60 gram Mini Match Boilies Tiger Peanut *NEW*

  • 250ml Super Smog Tiger Nuts

  • 50 gram 15mm foodbased Tiger Peanut pop-ups *NEW*

Bestel deze toffe Pinksterdeal nu direct via onze webshop. Klik hier om direct naar deze deal te gaan. Normale prijs €64,33 – Nu voor slechts €50,00 thuis geleverd! (binnen Nederland)

PINKSTERDEAL 2 – Monster Crab pakket

De Martin SB Monster Crab is een echte ‘SUPER’-boilie, ontwikkeld in 1988 en meteen een daverend succes. LT vismeel, Haith’s Robin Red en een superieure Monster Crab flavour, maken deze boilie tot een ware carpcatcher. Ook vandaag de dag worden er grote successen behaald met de Monster Crab. Monster Crab, een echte klassieker!

PINKSTERDEAL 2 – Monster Crab pakket

Het Monster Crab pakket bestaat uit:

  • 2,5 kilo 20mm boilies Monster Crab

  • 2,5 kilo 15mm boilies Monster Crab

  • 60 gram Mini Match Boilies Monster Crab *NEW*

  • 250ml Super Smog Monster Crab

  • 50 gram 15mm foodbased Monster Crab pop-ups *NEW*

Bestel deze toffe Pinksterdeal nu direct via onze webshop. Klik hier om direct naar deze deal te gaan. Normale prijs €64,33 – Nu voor slechts €50,00 thuis geleverd! (binnen Nederland)

Let op! Bovenstaande Pinksterdeals lopen door tot en met 31 mei 2018!

Martin SB teamlid Peter Brinkman over SWEET 17

Het seizoen van 2018 is serieus van start gegaan tijdens een trip naar Frankrijk in het vroege voorjaar. Het waren twee geweldige weken waarbij er op nagenoeg elk water karpers de binnenkant van het net zagen! Opvallend was dat de SWEET 17 van Martin SB een waanzinnige instant reactie teweeg bracht. Deze schitterende spiegel kon de zoete, witte boilie niet weerstaan en was binnen afzienbare tijd het haasje. Het jaar is nu al geslaagd, wat een prachtige hobby hebben we toch!

Peter met een wel erg mooie spiegel gevangen op SWEET 17!Peter met een wel erg mooie spiegel gevangen op SWEET 17!

Voor meer info en direct SWEET 17 bestellen: Klik hier.

Champion Range – Een topper voor korte, succesvolle zomersessies!

De Champion Range is ontwikkeld in samenwerking met het succesvolle Nationale Karper Team van Frankrijk. Hoogwaardige ingrediënten zoals Haith’s Robin Red, gemalen zijderupsen, tonijnmeel, leverpoeder, squidmeel, chilli en meer, zijn verwerkt in deze zeer instant werkende boilies. Gedurende de testperiode die maar liefst 4 jaar heeft beslagen, werd het Franse Nationale Team 2e en 3e tijdens de wereldkampioenschappen! De Champion Range boilies zijn verkrijgbaar in 15 en 20mm en de bijproducten Super Smog en de foodbased pop-ups zijn op basis van dezelfde ingrediënten als de boilies.

Het Nationale Karper Team van Frankrijk gooit hoge ogen met de Champion Range!Het Nationale Karper Team van Frankrijk gooit hoge ogen met de Champion Range!

De Champion Range boilies en bijproducten zijn uniek! De zeer hoge wateroplosbaarheid van de boilies zou je haast kunnen omschrijven als ‘smelten’! Zwaar geconditioneerde karpers zijn dit niet gewend en kunnen deze rijke smaakbommetjes gewoon niet weerstaan. Maar ook op wateren met een hoog bestand aan kleinere karper kan je echt in no-time grote aantallen vissen naar je stek trekken door geregeld kleine hoeveelheden bij te voeren. Check onze website!

Martin SB Champion Range

Champion Range High Active: Klik hier!
Champion Range High Protein: Klik hier!

Martin SB teamlid Rene de Schipper over hoe hij de Champion Range inzet

Mijn visserij bestaat momenteel uit veel korte sessies waarbij voorvoeren niet altijd mogelijk is. Om instant toch goed voor de dag te komen zet ik vaak de Champion Range in. Door het langzaam smelten van de boilie is de verspreiding van attractoren optimaal. Dit resulteert meer dan eens in snelle vangsten. Zo weet ik mijn beperkte vistijd optimaal te benutten en geregeld mijn vis te vangen!

Rene de Schipper vangt ze razendsnel met de Champion RangeRene plukt ze overal razendsnel vandaan met zijn favoriete Champion Range!

Onze toffe Champion Range video nog niet gezien?  

BULKDEALS van Martin SB!

Wist jij dat wanneer je bij Martin SB 50 kilo boilies bestelt, je maar liefst 21% korting krijgt!? En dat geldt zowel voor de Classic Range, de Xtra Range als de absolute topper Monster Crab&Aminol! Check snel de website: www.martinsb.com

BULKDEALS van Martin SB!

Bedankt voor je aandacht en tot de volgende nieuwsbrief, ergens op social media, op onze website of beter nog: Aan de waterkant! Tot die tijd: Vang een mooie vis!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.