Mobiel op pad met de Scope Backpack & Rucksack

Mobiel op pad met de Scope Backpack & Rucksack

De Scope range van Nash is inmiddels een begrip onder de mobiele vissers en er worden regelmatig gave nieuwe producten aan deze unieke lijn toegevoegd. Zo zijn sinds dit jaar ook de Scope Backpack en de Scope Rucksack verkrijgbaar, beide rugtassen met een hoop handige features. Vandaag kijken we eens nader naar beide rugzakken.

Scope Backpack

We beginnen met de kleinste van de twee modellen, de Scope Backpack. Hiervoor geven we het woord aan Frank Avezaat, die hem al een tijdje in gebruik heeft:

“De Scope Backpack is een rugtas die speciaal is ontworpen voor de kortere sessies en dat is dan ook waar ik hem hoofdzakelijk voor gebruik. Dit zijn in mijn geval dagsessies of korte nachtsessies, waarbij ik niet veel materiaal mee wil slepen en vooral mobiel wil vissen. Inmiddels heb ik hem een half jaartje in gebruik en ik ben erg tevreden over deze rugtas. Hij biedt me voldoende ruimte voor mijn benodigde vismaterialen en wat extra items die van pas komen bij een langere sessie. Maar waarin onderscheidt de Scope Backpack zich nu van andere rugtassen? Om hier een antwoord op te geven neem ik de features even met je door vanuit de praktijk.

Nash BackpackNash Backpack

Een rugtas moet natuurlijk ruimte bieden aan je spullen en daarom begin ik eerst met de tas zelf. De Scope Backpack is voorzien van verschillende compartimenten waarin je al je essentiële materialen kwijt kunt. Voorop zit een klein vakje waar je bijvoorbeeld je vergunning, koplamp of ontvanger van je beetmelders in kwijt kunt. Direct daarachter zit een groter vak. Ik bewaar hier zelf mijn medium Boxlogic Tacklebox die er precies in past. Vervolgens komen we aan bij het hoofdcompartiment dat genoeg ruimte biedt voor diverse items. Zelf bewaar ik er o.a. enkele pouches met kleine materialen, steunen, een weegklok en wat reservekleding zoals sokken en een handdoek. Daarnaast is er ook nog ruimte voor een kilozak boilies.

Aan weerszijden van de rugtas zit een compartiment waar ook nog extra materialen in kunnen worden opgeborgen. Deze compartimenten gebruik ik zelf voor o.a. markerfloats, webcast pva en enkele potjes pop-ups, wafters etc. Daarnaast zitten er op beide zijkanten zogenoemde ‘bankstick loop retainers’, wat ik vrij vertaal naar lusjes waar je je banksticks in kunt schuiven. Iedere kant biedt ruimte aan twee banksticks die je zo met beetmelders en/of steuntjes kunt borgen.


De achterzijde van de Scope Backpack is voorzien van een versterkt metalen frame met zachte steunkussens. Hierdoor behoudt de rugtas zijn vorm, draagt hij comfortabel en blijft hij tevens licht van gewicht. Een ander voordeel is dat er hierdoor veel lucht door wordt gelaten, wat zweten voorkomt. Uiteraard zijn de draagriemen verstelbaar en is de onderzijde van de Backpack afwasbaar. Een laatste detail is dat er aan beide zijkanten sjorbanden gepositioneerd zijn waarmee je de rugtas nog compacter kunt maken, afhankelijk van de inhoud.

De Scope Backpack bevalt mij uitstekend en biedt veel draagcomfort tijdens wandelingen. Het is een rugzak die ik je zeker aan kan raden.”

Scope RucksackScope Rucksack

Scope Rucksack

Dan is het tijd om de grote broer van de Backpack voor te stellen. We hebben het in dit geval over de Scope Rucksack, de ideale rugtas voor de veeleisende visser. Ook deze rugtas is voorzien van een versterkt metalen frame en zachte steunkussens voor optimaal behoudt van de vormen en ultiem draagcomfort zonder onnodig zweetwerk. De rugzak is voorzien van maar liefst vijf grote externe vakken en een hoofdcompartiment met een inhoud van 100 liter. Dit biedt erg veel ruimte om je materiaal in op te bergen. Aan de bovenzijde van de Scope Rucksack zijn extra riemen geplaatst waaronder je extra bagage kunt meenemen, zoals een opgerolde onthaakmat, slaapzak, kleding of je waadpak/lieslaarzen.

Ondanks het grotere formaat van de Scope Rucksack is deze wel comfortabel te dragen. Een rugtas waarmee je al je benodigde spullen meekrijgt voor een langere sessie. Bekijk vooral onderstaande video voor een goed beeld van de aanwezige ruimte.

Meer informatie? Kijk dan op www.nashtackle.co.uk of vraag ernaar bij je lokale Nash dealer.

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.