The Carp Specialist presenteert eerste ‘mobiele-vakantiepaal’ bij Hengelsport Leiden!

The Carp Specialist presenteert eerste ‘mobiele-vakantiepaal’ bij Hengelsport Leiden!

Als karperreisbureau heeft The Carp Specialist vanaf 2004 een indrukwekkend pakket betaalwateren opgebouwd, en een organisatie die uitblinkt in service en professionaliteit. Om de service naar de karpervisser verder te verbeteren en ook op locatie in de hengelsportwinkel te beschikken over een goede informatievoorziening werd de eerste ‘mobiele-vakantiepaal’ deze week geïntroduceerd bij Hengelsport Leiden.

Bas van Klaveren: “We vinden het erg belangrijk om in de hengelsport te werken met betrouwbare partners. Hengelsport Leiden is zo’n partner, samen organiseren we jaarlijks diverse evenementen op onze wateren. Het team van Hengelsport Leiden (Martijn, Robert & Hans) zijn zeer kundig en adviseren hun klanten goed… bovendien kennen ze inmiddels aardig wat van onze bestemmingen. Een uitstekende locatie om onze eerste ‘mobiele-vakantiepaal’ te plaatsen!”

Thecarpspecialist -hengelsport -leiden

 

Martijn van der Wouden: “In onze winkel komen veel karpervissers die graag op betaalwater vissen, en ons assortiment sluit uitstekend aan op hun wensen. Een goede voorbereiding is het halve werk, dus we zorgen er samen met The Carp Specialist voor dat de vissers niet alleen met de meest geschikte materialen naar de waterkant gaan…  maar ook naar het water wat het beste aansluit op hun wensen. De ‘mobiele-vakantiepaal’ helpt daar enorm bij, zo kunnen we in 1 oogopslag de wateren bekijken  en de materiaal- en aaskeuze daarop aanpassen!”

Na een testperiode zult u de ‘mobiele-vakantiepalen’ van The Carp Specialist bij meerdere hengelsportspeciaalzaken in Nederland en België aantreffen.

Op www.thecarpspecialist.nl en www.hengelsportleiden.nl vindt u alle informatie over beide bedrijven

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.