40,4 kilo zware Du Der topvis Moby Dick valt voor Live System

40,4 kilo zware Du Der topvis Moby Dick valt voor Live System

Al in het voorjaar bereikte ons het nieuws dat Moby Dick, de bekende superschub, het haasje was voor een Nederlandse visser die een CC Moore bulkdeal had aangekocht. Na enig speurwerk hebben we nu via Hareco Hengelsport, waar de bulkdeal werd aangekocht, een kort vangstverslagje beschikbaar. Wat een vis!

“Begin mei visten Richard van Leeuwen en Corne Zwijnenburg een weeksessie op Lac Du Der. Beide mannen hadden bij ons in Sliedrecht de nodige Live System boilies  van CC Moore besteld, via de hoogst interessante bulkdeal formule, en daarnaast namen zij ook de bijbehorende pop ups mee.

De Benelux Bulk deals!

Op zaterdagmorgen kwamen de mannen aan en nadat de vergunningen in orde waren gemaakt gingen ze naar de waterkant toe. Nadat de tentjes opgezet waren werd de boot op gepompt en werd het water met de dieptemeter uitgepeild. Markers werden op de gevonden stekken geplaatst. Terug op de stek aangekomen werden de hengels in gereedheid gebracht en de stekken konden worden aangevoerd met een mix van 15 en 18mm Live System bollen.

Nadat dit was gebeurd kon er gevist worden, wat resulteerde in een vrij lastige week waarin hard gewerkt moest worden om vissen gevangen te krijgen. Twaalf  karpers konden worden geland met een vis van 20,8 kg en dan de topschub van 40,4 kg. Deze vis kon de 18mm Live System boilie met een Live System White pop up, als snowman gevist, niet weerstaan.

Ook hier is weer gebleken dat goed aas het verschil kan maken!"

Ook hier is weer gebleken dat goed aas het verschil kan maken!Moore means more

*** Live System bulk deals zijn al vanaf 6,5 euro/kilo (50 kilo) en 6 euro/kilo (100 kilo) bij uw lokale CC Moore winkelier. De White versies van onze foodbaits (Live System / Pacific Tuna / Odyssey XXX / Equinox) werden vorig jaar op de markt gegooid nadat onze consultants er enorme successen op boekten. Wit is niet alleen heel opvallend (zowel overdag als ’s nachts) maar ook nog eens als veilig beschouwd worden wegens de gelijkenissen met fel uitgewassen aas. ***

Live System whites
Live System whites

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.