Nash Bait Screws: verdraaid handig!

Nash Bait Screws: verdraaid handig!

Bij Nash zijn we continu bezig om innovative producten op de markt te brengen die het leven van een visser net iets makkelijker maken. De nieuwe bait screws uit onze TT range zijn daar geen uitzondering in. De bait screws zijn voorzien van schroefdraad waar je snel en eenvoudig je aas muurvast aan kunt schroeven. Tevens zijn ze ook ideaal voor het snel monteren van je pop-ups, boilies, particles of plastic imitatie aas. We hebben recent een aantal nieuwe varianten van de bait screws in ons assortiment opgenomen. Zowel in een metalen als plastic variant zijn ze beschikbaar. Hoe je deze het beste kunt gebruiken, nemen we hieronder met jullie even door.

Plastic Bait Screws

De standaard plastic bait screws zijn ideaal voor het gebruik bij rigs, waarbij je het drijfvermogen van een pop-up niet wil beïnvloeden. Denk hierbij aan situaties waar jij je rig voor een langdurige tijd in het water houdt. Pop-ups nemen, na een lange periode in het water, water op en waardoor het drijfvermogen van een pop-up afneemt. Bij het gebruik van bijvoorbeeld een metalen variant, kan het zijn dat na een langere periode je pop-up zinkt. Wat weer ten nadele is van de effectiviteit van je rig en dus ook je presentatie! 

Plastic baitscrews

We hebben de plastic bait screws gemaakt van een duurzaam en transparant soort plastic, om ze onderwater zo onopvallend mogelijk te houden. Tevens is het “oogje” aan de onderzijde zo klein mogelijk gehouden. Voor het gebruik bij rigs, waarbij de afstand tussen het aas en de haak zo klein mogelijk dient gehouden dient te worden. Denk hierbij aan D-rigs en chod rigs. 

De plastic bait screws zijn verkrijgbaar in een lengte van 8mm en 21mm.

Plastic Swivel Bait Screws

De plastic swivel bait screws, zijn vrijwel hetzelfde toe te passen als de standaard plastic bait screws. Bij deze variant is het plastic van de bait screw om een micro rig swivel heen gegoten. Ideaal bij rigs waarbij je extra beweging van het haakaas wilt hebben. Door het gebruik van de metalen swivel in deze bait screw zijn deze ook zwaarder, waardoor je ook minder putty hoeft te gebruiken om een rig uit te balanceren.

De plastic swivel bait screws zijn verkrijgbaar in een lengte van 8mm en 21mm.

Plastic swivel bait screws

Metal Bait Screws (best seller)

Onze standaard metal bait screws zijn al een geruime tijd op de markt en geliefd bij vele vissers. De toepassingen zijn dan ook eindeloos. Ze zijn te gebruiken bij divers bodemaas en pop-up rigs. We hebben ze gemaakt van een stevig en duurzaam metaal. Met een niet reflecterende finish om ze zo onopvallend mogelijk te houden en roestvorming te vermijden. Ze zijn ook voorzien van een klein ovaal metalen ringetje, voor extra bewegingsvrijheid van het haakaas Ze zijn door het ringetje ideaal voor het direct gebruik op de haaksteel. Denk hierbij aan de ronnie/spinner rig.

De nieuwe 21mm metal bait screw is de ideale oplossing voor het gebruik bij een slip D rig snowmanpresentatie! Door de lengte van deze variant kun je eenvoudig door de "aasboilie" heen schroeven, en naderhand de pop-up. Ook zijn deze ideaal bij rigs met dubbele tijgernoten. Ze zijn perfect achter elkaar op te schroeven.

De metal bait screws zijn gemaakt met een niet reflecterende finish en verkrijgbaar in een lengte van 8mm en 21mm.

De metal bait screws zijn geliefd bij vele

Metal Swivel Bait Screws

De metal swivel bait screws zijn vrijwel hetzelfde toe te passen als de standaard metal bait screws. Het grote verschil ten opzichte van de standaard variant is dat we deze voorzien hebben van een micro rig swivel. Toepasbaar bij rigs waarbij je extra beweging van het haakaas wil hebben alsook meer ruimte tussen het haakaas en je haak wil hebben. Tevens zorgt de swivel ook voor extra gewicht aan je haakaas wat er op zijn beurt weer voor zorgt dat je aas makkelijker op de plaats blijft liggen en minder snel op je voerstek gaat “ronddwarrelen”. Zeker een voordeel wanneer je op zeer compacte voerstekjes vist! 

De metal swivel bait screws zijn gemaakt van een niet-reflecterende finish en verkrijgbaar in een lengte van 8mm en 21mm. De lange versie (21mm) is een perfecte keuze bij een snowmanpresentatie waarbij je iets meer bewegingsruimte van het haakaas wil!

De nieuwe metal swivel bait screws
De nieuwe metal swivel bait screws

www.nashtackle.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.