Nash BP-12 molens

Nash BP-12 molens

Als je regelmatig naar de video’s van Alan Blair kijkt heb je ze vast al eens gezien. Nash heeft dit jaar een aantal gave molens toegevoegd aan het ruime assortiment. Deze matzwarte molens waren al verkrijgbaar in 3 verschillende formaten (BP-4, BP-6 en BP-10) en recent hebben de mannen deze lijn gecomplementeerd met de BP-12, een echte krachtpatser voor de zware visserij en grote afstanden. Tot slot is de BP-12 ook nog eens verkrijgbaar voor een hele schappelijke prijs.

Nash BP-12

De Nash BP-12 is een pure big pit molen met extra veel lijncapaciteit om op de meest uitdagende wateren te vissen en grote afstanden te werpen. Met zijn matzwarte looks ziet hij er niet alleen gaaf uit, de BP-12 heeft ook veel handige features. Zo is de molen onder andere voorzien van een Fast drag, waarmee je binnen een handomdraai schakelt van een dichte slip naar een molen in gevechtsstand. En met de ‘one touch’ bediening klap je eenvoudig de ergonomische molenslinger in, waardoor je niet eindeloos hoeft te draaien. Handig bij het verkassen en opruimen of als je graag vist met ‘folded handles’. In de slinger zit tevens een uitsparing voor een kleine Isotope.

De BP-12 is tevens voorzien van een extra grote lijnroller voor minder weerstand en ‘line guard spool system’ dat er voor zorgt dat je lijn niet vastloopt in de molen.

De aluminium spoel heeft een grote capaciteit en is voorzien van twee lijnclips

De aluminium spoel is voorzien van twee lijnclips om zo exact mogelijk te kunnen werpen en heeft een ruime capaciteit:

0.28mm – 777 meter
0.30mm – 640 meter
0.35mm – 466 meter
0.40mm – 356 meter

Ben je benieuwd naar meer informatie over de Nash BP-12 molens? Vraag er dan naar bij je lokale Nash dealer of kijk op de Nash website.

www.nashtackle.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.