Verleg je grenzen met de Nash Bushwhacker

Verleg je grenzen met de Nash Bushwhacker

Je hebt er misschien al plaatjes van voorbij zien komen, maar Nash heeft de wereld van baiting poles nu aardig op zijn kop gezet met de komst van de nieuwe Bushwhacker. Hiermee is het mogelijk om bizarre afstanden te behalen en zéér secuur je rig en aas te droppen op de plek die jij wilt. Dit bied je ontzettend veel kansen, want je bereikt nu echt de plekken waar de karpers zich veilig wanen. Denk aan lage bruggen, onder takken van overhangende bomen, in een kommetje voor het riet of zelfs in duikers die niet helemaal onder water staan. Je kunt het zo gek niet bedenken en de Bushwhacker stelt je er toe in staat!

De Nash Bushwhacker
De Nash Bushwhacker

De Bushwhacker wordt geleverd als set met de speciale voerschep en maar liefst 15 meter aan secties. Hiermee zal je op veel kleinere wateren al goed uit de voeten kunnen, maar het is mogelijk om extra secties van 1,5 meter aan te schaffen en je bereik enorm te vergroten. Natuurlijk bepalen de omstandigheden hoever jij zult kunnen gaan, maar de Bushwhacker verlegt letterlijk je grenzen. Ten opzichte van een voerboot zal de Bushwhacker verder kunnen gaan door de geringe hoogte en het feit dat je geen bereik verliest onder bruggen etc. Dan hebben we het nog niets eens over het verschil in verstoring.

De Nash Bushwhacker

De voerschep van de Bushwhacker is speciaal ontwikkeld om pas ‘om te vallen’ wanneer jij dit zelf wilt. Door de drijvers blijft hij namelijk mooi rechtop en ligt hij stabiel in het water. Je hebt hierbij dus geen extra floats nodig. De voerschep is tevens voorzien van een speciale sectie voor het lood. Hierdoor kan de rig niet in de war raken. Door de dichte uitvoering is het ook mogelijk om liquids bij te voeren voor nog meer attractiviteit op de stek.

Bekijk of informeer naar de Bushwhacker bij je lokale Nash dealer of kijk op www.nashtackle.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.