Nash Globetrotter Pod

Nash Globetrotter Pod

De Globetrotter Pod is de meest veelzijdige rodpod ooit, omdat hij eindeloos veel opties biedt en geschikt is voor elk water, de meest uiteenlopende stekken en alle omstandigheden. Zet hem laag in op kleine watertjes of schuif de poten uit en steek je hengeltoppen de lucht in op grote rivieren en binnenzeeën. Ondanks zijn veelzijdigheid blijft de Globetrotter compact en bergt hij makkelijk op in de kleine 60cm draagtas voor de mobiele vissers.

De Globetrotter

De rodpod barst van de handige en stijlvolle eigenschappen van Nash: Verende palwiel sluitingen op de poten waarmee je in een handomdraai de positie van je hengels wijzigt. Dubbele, uitschuifbare steunbars plus buzzerbars die op dubbele banksticks rusten, houden je hengels veilig en stabiel op hun plaats en voorkomen dat het geheel scheef trekt bij felle aanbeten. Twist Lock druksluitingen op de poten zorgen ervoor dat de Globetrotter muurvast staat na het opzetten. Aan beide zijden zijn onverwoestbare ankerhaken voorzien waardoor je de rodpod kunt vastzetten. Uitneembare poten beperken het volume voor transport. Deze wordt geleverd met 4 korte poten en 2 uitschuifbare, tweedelige poten van 90cm om je hengeltoppen extra hoog te krijgen waar nodig. 

Er zijn twee modellen verkrijgbaar: De ene voor 3 hengels en de andere voor 4. 
Bovendien kan je er, indien gewenst, nog 2 uitschuifbare, tweedelige poten van 90cm bijkopen.

www.nashtackle.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.