Nash Logix, daar kun je op bouwen

Nash Logix, daar kun je op bouwen

Praktisch en kwalitatief materiaal is een must bij veelvuldig gebruik in zware omstandigheden. En laten we ons als karpervissers nu juist vaak in dat soort omstandigheden begeven. Modder, regen en flinke wandelingen met zware bepakking komen geregeld voor en je moet dan op je materiaal kunnen bouwen. Met de gloednieuwe Logix range hebben we bij Nash gezorgd voor luggage die aan die eisen voldoet. Hieronder belichten we alvast drie van onze nieuwe producten.

Logix Barrow Low Loader

De nieuwe Logix Barrow Low Loader is speciaal ontwikkeld voor de vissers die veel gebruik maken van een barrow. Wij weten immers hoe vervelend het is als je barrow niet in evenwicht is en daarom hebben we daar kritisch naar gekeken. De Barrow Low Loader is opgedeeld in twee hoofdcompartimenten, waardoor het gewicht van je tas nu beter verdeelt wordt. De harde EVA bodem en deksel zorgen voor ultieme bescherming van je spullen en het behoud van de vorm, ook als hij niet volledig is gevuld. Daarmee vormt de Barrow Low Loader de ideale basis voor de rest van je bagage.

De twee hoofdcompartimenten zijn ieder voorzien van een eigen deksel met een driezijdige ritssluiting. Deze zorgen ervoor dat de deksel volledig opengeklapt kan worden en je direct toegang hebt tot het volledige compartiment. Deze compartimenten zijn tevens bereikbaar via een ritssluiting aan de voorzijde. Hierdoor kan je ook spullen pakken terwijl de Barrow Low Loader onder je bedchair ligt of onderop je barrow. Nooit meer afladen om iets te pakken dat onderop ligt dus!

De twee zijvakken zijn handig om bijvoorbeeld je rigbox, banksticks en/of buzzerbars in te bewaren. De extra verstevigde handgrepen maken het op- en afladen van een zware tas gemakkelijker en indien gewenst kan de Barrow Low Loader ook over de schouder worden gedragen. Hij wordt standaard geleverd met een afneembare schouderriem die gevoerd en verstelbaar is.

Afmetingen: 25cm (h) x 76cm (w) x 42cm (d)
Adviesprijs: € 131,99

Logix Tech Bag

 

Logix Tech Bag

In de hedendaagse visserij nemen we steeds vaker extra apparatuur mee naar de waterkant. Denk hierbij aan mobiele telefoons, (video)camera’s, tablets, powerpacks, extra cameralenzen en zelfs drones. Dit zijn materialen die goed moeten worden beschermd en de Logix Tech Bag doet dat. Deze op maat gemaakte tas is speciaal ontwikkeld om jouw ‘tech’ veilig te houden.

De basis van de Tech Bag is volledig uitgevoerd in een stijf en gevoerd materiaal om zijn vorm te behouden en een optimale bescherming te bieden aan de inhoud. De harde en platte deksel voorkomt dat de tas kan worden ingedrukt en is tevens de ideale plek om bijvoorbeeld je telefoon of tablet op te leggen als deze niet wordt gebruikt.

In de tas zijn twee rubberen doorvoeren gemaakt voor je kabels. Deze maken het mogelijk om je apparaten buiten de tas op te laden terwijl bijvoorbeeld je battery pack in de tas blijft. Verstevigde verdelers houden kwetsbare apparaten of objectieven op hun plek, terwijl er genoeg ruimte over blijft voor grotere apparaten. De Tech Bag is tevens voorzien van drie handige externe vakken met tweewegritsen voor opslag van kleine materialen. Tot slot is de tas voorzien van een gevoerde schouderriem die indien gewenst verwijderd kan worden.

Afmetingen: 20cm (h) x 44cm (w) x 26cm (d)
Adviesprijs: € 71,99

Logix Work Box

Deze schitterende opbergdoos is praktisch en biedt ruimte aan je belangrijkste (end) tackle. In de bodem van de Work Box is ruimte voor een medium Box Logic tackle box. In het midden ligt een verdeelstuk dat over je tackle box valt. In de onderzijde van dit verdeelstuk zitten twee vakjes om bijvoorbeeld extra zakjes haken en andere end tackle op te bergen. De bovenzijde van dit verdeelstuk is voorzien van een rits en een mesh vak. Hierin kan je tal van kleine voorwerpen kwijt, waaronder bijvoorbeeld je hakenslijpers, PVA zakjes etc.

In de andere helft van de Work Box is een dieper compartiment voor grotere materialen zoals markers, spods, PVA tube en onderlijnmaterialen. Dit compartiment is afgesloten met een rits en voorzien van mesh, zodat je precies ziet wat er in zit.

Bovenop de Work Box is een handig werkblad geplaatst. Dit werkblad beschikt over harde opstaande randen en is daarmee ideaal om je rigs te knopen zonder dat je (kleine) materiaal er af glijdt. De Work Box is de perfecte plek om je veelgebruikte materialen bij de hand te houden.

Afmetingen: 16cm (h) x 40cm (w) x 30cm (d)
Adviesprijs: € 38,99

Wil je meer informatie over de Logix range en de andere nieuwe producten? Informeer er dan naar bij je lokale Nash dealer of kijk op

www.nashtackle.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.