Nieuw bij Nash: Ready tied rigs

Nieuw bij Nash: Ready tied rigs

Gemak dient de mens, dat is een eeuwenoud gegeven. En wat is er nu makkelijker dan een kwalitatief goede rig zo uit een pakje halen en direct kunnen inzetten? Geen gepriegel aan de waterkant meer en nooit meer met ijskoude handen proberen een strakke rig te maken. Met de nieuwe kant en klare rigs van Nash behoren die tijden tot het verleden.

De nieuwe ‘ready tied rigs’ zijn er in 4 varianten en allemaal voorzien van de beste materialen uit onze end tackle lijn. Hieronder zullen we de verschillende rigs voor je beschrijven:

Chod rigs

Deze korte chod rigs zijn voorzien van een optimale curve waardoor de Pinpoint Chod Twister perfect zal indraaien. Doordat de onderlijn kort is zal het aas kort boven de bodem worden aangeboden voor een messcherpe presentatie. De chod rigs zijn voorzien van één van onze plastic bait screws waar je eenvoudig je aas opdraait en kunt verwisselen. De chod rigs worden zowel met, als zonder weerhaak geleverd en in de haakmaten 4, 5, 6 en 7. Eén verpakking bevat drie chod rigs.

Ready tied Chod Rigs

Blow back rigs

Deze allround klassieker mag natuurlijk niet ontbreken. De rig is vervaardigd uit ons Skinlink onderlijnmateriaal (sterkte afhankelijk van de haakmaat) en voorzien van een Pinpoint Twister. De rig zinkt perfect af en is voorzien van een agressief indraaiende haak. In combinatie met de kritisch geplaatste Blow Out tube op de haakbocht zal deze rig nauwelijks uit te spuwen zijn en heeft hij een perfecte inhaking. Verkrijgbaar met en zonder weerhaak en in de haakmaten 2, 4, 6 en 8. De rigs worden geleverd inclusief bait stops.

Slip D rigs

De unieke eigenschappen van de Slip D rig maken hem geschikt voor het vissen met alle soorten bodemaas, pop-ups en Cultured baits. Dankzij de onderlijn van Semi-Stiff Skinlink en een Pinpoint Longshank Twister is de inhaking bijzonder effectief. De haak is voorzien van een Micro Hook Ring Swivel zodat je eenvoudig alle soorten aas kunt gebruiken. Verkrijgbaar met en zonder weerhaak en in de haakmaten 2, 4, 6 en 8. De rigs worden geleverd inclusief bait stops.

Ready tied rigs met weerhaak

Brute rigs

Op zoek naar een rig voor obstakelrijke stekken en echt grote karpers? Dan is de Brute rig de aangewezen onderlijn. Deze rig is vervaardigd uit extreem slijtvaste Armourlink (35lb) en voorzien van de Pinpoint Brute haak. Deze rig is enkel verkrijgbaar met weerhaak in de haakmaten 2, 4, 6 en 8. De Brute rig is inzetbaar met bodemaas en pop-ups. Zoals je ziet kan je met deze vier rigs alle omstandigheden aan.

Bekijk de rigs bij je lokale Nash dealer en laat je verrassen. Kies voor kwaliteit en gemak met deze Ready Tied Rigs van Nash.

www.nashtackle.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.