Nash Subterfuge carryalls

Nash Subterfuge carryalls

De luggage range van Nash Tackle staat al jaren bekend om de hoge kwaliteit tassen en foudralen. Binnen onze range vind je nu ook de nieuwe Subterfuge carryalls. Typische en klassieke Nash ontwerpen, voorzien van een gloednieuwe camo print en een verstevigde basis en deksel. In deze update tonen we je de drie carryalls.

Nash Subterfuge carryall

Nash Subterfuge small carryall

Laten we eerst eens kijken naar de kleinste telg uit de Subterfuge range. Deze ‘small carryall’ is ideaal voor de korte sessies en vissers die heel weinig materiaal mee willen nemen naar de waterkant. De small carryall is ondanks het kleine formaat toch voorzien van veel opbergmogelijkheden. Dit komt mede door een vijftal externe vakken waar je veel materiaal in kwijt kunt. In de tas zitten twee doorzichtige vakken van mesh. De Subterfuge small carryall is voorzien van een stevige en waterdichte PVC bodem en wordt geleverd met een verstelbare neopreen schouderband. Met de gave camo print is deze carryall is echt af. De Subterfuge heeft een afmeting van 27cm (h) x 30cm (w) x 21cm (d).

Nash Subterfuge Hi-protect carryall

Nash Subterfuge Hi-protect carryalls

Deze praktische carryalls zijn vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en voorzien van de herkenbare camo print uit de Scope range. Deze carryalls zijn gemaakt voor de vissers die één tas willen voor hun materiaal en een vaste plek willen voor al hun tackle. Dankzij het stevige EVA frame en deksel met verstevigde wanden behoudt de tas zijn vorm, zelfs wanneer deze niet volledig gevuld is. Ze zijn daardoor ook goed stapelbaar op je barrow. De carryalls zijn voorzien van een verstelbare schouderband, stevige ritsen en elastische handvatten. En nog praktischer, in de deksel is ruimte om een tackle box te vervoeren. Dankzij een rits aan de zijkant van de tas kan je deze altijd eenvoudig pakken, zelfs als je tas onder een bedchair of andere tackle staat. De Subterfuge Hi-protect carryall is verkrijgbaar twee modellen: medium en large.

De Subterfuge Hi-protect medium carryall is laag en past daarmee met gemak onder je bedchair, waarmee je ruimte bespaart en alles compact opslaat. Hiermee past hij bijvoorbeeld uitstekend in een compacte shelter als de Titan Hide.

Afmetingen
24,5 cm (h) x 58cm (w) x 30cm (d)

Nash Subterfuge Hi-protect carryall

De Subterfuge Hi-protect large carryall is een slag groter en ideaal voor vissers die langere tijd op pad gaan of veel materiaal in één tas willen vervoeren. In combinatie met de hi-protect medium carryall heb je voldoende opslagruimte om een week op pad te gaan zonder dat ze veel ruimte innemen in je bivvy of shelter!

Afmetingen
36,5 cm (h) x 58cm (w) x 30cm (d)

Nash Subterfuge Hi-protect carryall

Zoals je ziet is er voor ieder type visser een Nash Subterfuge carryall naar wens. Wil je meer informatie over deze praktische en oerdegelijke tassen? Check dan de website van Nash of informeer ernaar bij je lokale Nash dealer.

www.nashtackle.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.