Nieuw: Instant Action Strawberry Crush

Nieuw: Instant Action Strawberry Crush

Strawberry Crush brengt één van de meest bekende en complexe attractiepakketten van Nashbait in de Instant Action Range uit. Het is een overheerlijk recept voor fruitfans overal ter wereld.

Strawberry Crush is oorspronkelijk ontwikkeld door Kevin Nash voor het beruchte “Snake Pit”. De attractoren-mix bestaat uit drie aardbei-attractoren op verschillende solventbasissen, waaronder een goed oplosbare ethylalcohol aardbeienflavour, de beroemde Nash Strawberry Oil Palatant en een traditionele, op glycerol gebaseerde, flavour.

Tenslotte is de Strawberry Crush afgewerkt met de legendarische Scopex No.1 om een rijk en zoet fruitaas te produceren dat tal van attractoren vrijgeeft en dat bij alle watertemperaturen. Hij heeft zich vooral bewezen als een echte “koudwater-winnaar”. Het is dezelfde combinatie die was samengesteld om de beroemde Amber Strawberry te produceren. Deze was ontzettend populair, ook door de mega-vangsten van Jim Shelley.

De eerste Benelux vis werd al snel gevangen met de Strawberry Crush!
De eerste Benelux vis werd al snel gevangen met de Strawberry Crush!

Een pastel roze afwerking voorkomt schrikreacties op plaatsen waar gedresseerde karpers met enig argwaan azen. Ook door middel van de “uitgewassen” kleur, zal je de karpers niet zelden sneller met vertrouwen op je voerstek aan het azen krijgen.

De beproefde Instant Action boilie is een zeer goed verteerbare basismix die over goede “uitlekkingsfactoren” beschikt en versterkt wordt met melkpoeder, een laag gehalte aan tijgernotenmeel en tenslotte aangevuld met lever om de resultaten aanzienlijk te verbeteren. Twee zoetstoffen, waaronder Talin (met zijn smaakversterkende eigenschappen), maken dit speciale aas helemaal af.

Top, want deze boilie is met zijn ongelooflijke prestaties gedurende het hele jaar te verkrijgen in de speciale aanbieding van “buy 2 get 1 free”. Dus voor elke drie zakken van dezelfde grootte in de gehele Instant Action Range, betaal je 2 zakken en krijg je er ééntje gratis. Als je vijf kilo zakken koopt, betaal je slechts een paar cent meer dan €5 per kilo voor dit niet te stoppen recept.

Compleet met bijpassende Airball pop-ups (met een extreem hoog drijfvermogen) en PVA-vriendelijke Booster Juice en Plume Juice is de Strawberry Crush HET aas om je indicatoren deze winter in beweging te houden!

www.nashtackle.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.