Nieuw meerrecord Lac Baleine

Nieuw meerrecord Lac Baleine

Het Franse Lac Baleine is een rustiek en natuurlijk water vlakbij Vitry-la-François. Dit water van ca. 9 hectare is geschikt voor de visser die houdt van uitdaging en werken voor z'n vis niet uit de weg gaat. Dit kan resulteren in fraaie vangsten waarbij er nog diverse verrassingen rondzwemmen die nog niet eerder zijn gevangen. 

Recentelijk is er op Lac Baleine een nieuw meerrecord gevangen. Waar ze vorig jaar nog net onder de 30kg bleef steken is ‘Twin Scale’ deze nu ruim gepasseerd en bleef de naald net onder de 31kg steken. Een fantastische vangst! In vergelijk met vorig jaar worden er meer en tevens ook zwaardere vissen gevangen. Dit onderstreept de goede gezondheid en eetlust van de vissen op Lac Baleine. 

Het nieuwe meerrecord van Lac Baleine werd gevangen op net geen 31 kg!
Het nieuwe meerrecord van Lac Baleine werd gevangen op net geen 31 kg!

Het meer 

Lac Baleine is een langgestrekt water (ca. 1 km lengte) met 2 eilanden. De afgelopen 10 jaar heeft de omgeving zich op een natuurlijke manier kunnen ontwikkelen en tot 2015 is er weinig gevist. Sinds dat Lac Baleine geopend is als betaalwater komen er nog altijd verrassende vangsten uit. Niet alleen vanwege de groei van de vissen maar ook niet eerder gevangen exemplaren. Met gezond verstand vissen met visveilige systemen is wat men hanteert. Verder zijn er geen overdaad aan allerlei regels. De bodem bestaat hoofdzakelijk uit klei, zand en gravel. Er is wiergroei aanwezig. Dit kan het ene jaar wat meer zijn dan het andere jaar en is mede afhankelijk van de weersomstandigheden. Bekijk de onderstaande video voor een goed overzicht van het water.

Wil je meer weten over Lac Baleine of direct boeken? Klik dan hier voor meer info.

www.carpe-france.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.