Nieuw: Nash Indulgence Winter Shroud

Nieuw: Nash Indulgence Winter Shroud

Dit jaar komt Nash met veel nieuwe producten op de markt. Een van deze nieuwe producten is de Indulgence Winter Shroud. De Indulgence Winter Shroud is een upgrade van de inmiddels bekende en voor vele nachtvissers onmisbare Nash Air Shroud. Deze heerlijke, warme cover houd je extra warm en droog tijdens (zeer) koude nachten.

Indulgence Winter Shroud

100% wind en waterdicht, warm en zeer comfortabel

Dankzij het 5000mm hydrostatica buitendoek komt er werkelijk geen druppel vocht doorheen en maakt de shroud zich geschikt om zonder tent onder de sterren te slapen. Een 100% waterdichte laag biedt ook andere voordelen. Je kunt prima met je natte regenpak aan op je stretcher gaan zitten. De binnenkant voelt heerlijk zacht aan door de comfortabele peachskin fleecelaag en dankzij de ruime afmetingen kan je hem prima over je hoofd “trekken”.

De Indulgence Winter Shroud
De Indulgence Winter Shroud

De shroud is ook voorzien van elastische clipjes om deze aan je sleepingsystem vast te maken en bevat een lus aan het hoofdeinde om een lange bankstick in te haken. Vooral handig als je besluit in open lucht te slapen. Gooi deze shroud over je bedchair en je bent klaar voor de meest barre omstandigheden.

Kijk voor meer info op: www.nashtackle.co.uk

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.