Nieuw Nederlands betaalwater bij The Carp Specialist

Nieuw Nederlands betaalwater bij The Carp Specialist

In de random nieuws vermelde we al dat er een nieuw Nederlands betaalwater is geopend dit jaar namelijk "De Koperen Plas". Vandaag kunnen we melden dat je dit water kunt boeken via The Carp Specialist. Dit is inmiddels al het vierde betaalwater in hun bestand. De Koperen Plas ligt in de buurt van Zwolle en dus ideaal voor iemand die niet al te ver wilt reizen. 

Voorheen was dit water alleen te bevissen door vrienden van de eigenaar en kende dit water dus bijna geen hengeldruk. Een mooi bestand met vissen tot over de 20 KG is uitgebreid met een uitzet van spiegelkarpers. 

Een van de mooie vissen uit een interessant bestand

Met een oppervlakte van ca. 8 hectare en met 8 stekken heb je dus ruimte in overvloed. Alle stekken zijn gerust luxe te noemen en zijn voorzien van grind, picknick tafel, aanleg put voor een roeiboot en zelfs stroom op de stek. Wat wil je nog meer zou ik zeggen. Je schepnet, onthaakmat, weegzak en driepoot kan je ook thuislaten want die staan klaar voor je op de stek. 

Het team van de koperen plas

Met dit mooie nieuwe water in bestand van The Carp Specialist vonden ze het wel tijd voor een mooi actie rond dit feit. Op Facebook is er een win actie waar je een gratis weekend vissen kan winnen op dit water van vrijdag 20 mei tot maandag 23 mei. 

Voor meer informatie kijk dan eens op de site van The Carp Specialist of voor een van de vele andere wateren in Nederland, Frankrijk of Marokko.

Link: https://www.thecarpspecialist.nl/betaalwater/de-koperen-plas

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.