Nieuw: wateroplosbare melkpellets

Nieuw: wateroplosbare melkpellets

De wintervisseri vraagt om een speciale aanpak en om speciaal aas. Originals heeft speciaal voor de wintervisserij de Milky Banana Range ontwikkeld. Recent hebben de aasmakers van dit Nederlandse aasmerk de Quick Response Pellet toegevoegd aan deze range. Deze custom made pellet bestaat voor maar liefst 25% uit wateroplosbare melkpoeders waardoor de pellet ook in koud water snel en goed oplost! Tijdens recente testen loste de pellet zelfs goed op bij een watertemperatuur van zo’n 5 graden. Kortom: dit is een uniek product en absoluut interessant voor de wintervisser die snel een paar karpers wil vangen!

De melkpoeders en melkextracten lossen onder water snel op en zijn onweerstaanbaar voor de karper
De melkpoeders en melkextracten lossen onder water snel op en zijn onweerstaanbaar voor de karper

De nieuwe Milky Banana Pellet heeft een diameter van 4.5MM en is vermalen tot stukjes pellets met een lengte variërend tussen de 5MM en 15MM. Deze diameters zijn gemixt in zakken van 1 kilo waardoor je verschillende diameters kunt gebruiken tijdens het vissen. De oplostijd varieert daardoor tussen de 5 en 40 minuten, uiteraard afhankelijk van de watertemperatuur. In warmer water zal de pellet uiteraard zeer snel oplossen maar ook tijdens winterse omstandigheden zie je de melkpoeders al binnen enkele minuten vrijkomen en oplossen in het water. En dat is precies wat je nodig hebt tijdens de wintervisserij.

Ga snel naar de website www.original-boilies.com en bestel jouw ultieme winteraas
Ga snel naar de website www.original-boilies.com en bestel jouw ultieme winteraas

Uiteraard ontbreken ook de unieke vloeibare blends niet in deze pellet. De vloeistoffen die speciaal door de Belgische aasgoeroe Luc Pluckers voor Originals zijn ontwikkeld kennen een hoge concentratie aan vrije amino’s en andere eetlustopwekkers. In combinatie met de wateroplosbare melkpoeders ontstaat een pellet die qua attractiviteit absoluut uniek is! Je kunt je zo voorstellen dat dit product wel eens hoge ogen zou kunnen gooien en vele vissersharten gaat veroveren.

Wil jij als nog deze winter profiteren van de nieuwe nieuwe Milky Banana Quick Response Pellet? Ga dan snel naar de webshop. De Pellet is namelijk al te bestellen via de website www.original-boilies.com en verkrijgbaar bij de Tacklebox in Beilen!

www.original-boilies.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.