Nieuwe aasfirma Originals lanceert aasrange

Nieuwe aasfirma Originals lanceert aasrange

Eind mei lanceert de nieuwe Nederlandse aasfirma Originals haar nieuwe en gelijknamige aasrange. Het assortiment bestaat uit shelflife boilies, pellets, stickmixen, food pop-ups, hookbaits wafters, amino triggers, baitsprays en amino boosters. Alle producten zijn gericht op het instant, snel en gemakkelijk vangen van karpers. Vanaf eind mei is de range verkrijgbaar via www.original-boilies.com en bij De Tacklebox in Beilen, de speciaalzaak in artikelen voor karpervissers.

De nieuwe aasrange van Originals bevat unieke foodtriggers. Deze bestaan uit een combinatie van essentiële aminozuren, eetlustopwekkers, digestive aids, smaakversterkers, vis-, vlees- en melkextracten, smaakstoffen en flavours. Door het samenvoegen van deze bestanddelen ontstaat een optimale instant werking van de volledige aasrange waardoor snel en gemakkelijk karpers gevangen kunnen worden. Originals springt zo in op die wens van de hedendaagse karpervisser. Alle producten worden vers gemaakt en in een hygiënische omgeving verpakt. Tevens zijn allen verpakkingen voorzien van informatie over de ingrediënten, toevoegingen en productie- en houdbaarheidsdatums.

Ambachtelijke productiemethoden en nieuwe inzichten

De basis voor Originals is zo’n 30 jaar geleden al gelegd toen de eerste recepturen en producten voor de karpervisserij werden gelanceerd. Prachtige producten zorgden in deze beginperiode voor veel recordvangsten. In sommige gevallen vond doorontwikkeling van de producten plaats, maar meestal bleven de unieke recepten het geheim van de visser. Door het samenvoegen van de ambachtelijk productiemethoden van zeer ervaren aasmakers, unieke recepten van doorgewinterde karpervissers en nieuwe inzichten van jonge talentvolle vissers, heeft Originals nu een aasrange gecreëerd met een meer dan uitstekende instant vangkracht.

Over Originals

Originals is opgericht door Martin Post, karpervisser in hart en nieren, auteur van vele artikelen en mede-eigenaar van De Tacklebox. De naam ontstond toen tijdens de ontwikkelfase bleek dat de kennis en ervaring die Martin samen met ervaren rotten en aasmakers heeft gebundeld, een originele aasrange ging opleveren. Het uitgangspunt van Originals is het maken van een aasrange waarmee instant, snel en gemakkelijk karpers gevangen kunnen worden. Martin Post: ‘Door een chronisch gebrek aan tijd is mijn visserij afgestemd op het snel vangen van zoveel mogelijk vis. In de korte sessies die ik graag doe streef ik naar maximaal rendement. De aasrange van Originals past perfect in dit plaatje’.

Website

Met de presentatie van de nieuwe aasrange, gaat ook de website met webshop van Originals eind mei online. Karpervissers vinden hier tips, blogs, vangsten en de meest uiteenlopende artikelen geschreven door vissers uit de Benelux.
Meer informatie volgt binnenkort op www.original-boilies.com.

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.