Nieuwe superaanbieding bij De Tacklebox

Nieuwe superaanbieding bij De Tacklebox

Na het succes van vorige week pakt De Tacklebox ook deze week uit met twee spectaculaire aanbiedingen. De Trakker RLX 6-Leg Bedchair is namelijk in de aanbieding van 179,- voor slechts 99,-! Om het nog mooier te maken Benne de boys uit Beilen wederom een combideal voor je gemaakt. De populaire Trakker RLX 6-Leg Bedchair in combinatie met een Big Snooze + Slaapzaak (nieuw model trouwens) koop je nu voor slechts 159,- euro! Verzendkostenvrij en snel geleverd.

De RLX 6-Leg Bedchair is een comfortabel en lichtgewicht bed. Deze stretcher is voorzien van een ergonomisch ontworpen matras, een comfortabel fleece kussen en een sterk lichtgewicht aluminium frame. De 6 verstelbare poten zorgen voor maximale stabiliteit.

Trakker RLX 6-leg Bedchair

Specificaties bedchair:

6 verstelbare poten voor maximale stabiliteit.

  • Lichtgewicht aluminium frame
  • Gewicht: 7.7 kg
  • Afmeting: 210x80cm (uitgeklapt)
  • Afmeting: 88x80cm (ingeklapt)

Deze aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Ondanks de grote voorraden verwacht De Tacklebox  wederom  een run op deze deals dus wees er snel bij. Op=op.

Bestellen doe je snel via www.detacklebox.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.