Nieuwe website Pioneer Baits

Nieuwe website Pioneer Baits

Pioneer Baits blijft maar aan de weg timmeren, we kunnen duidelijk merken dat deze Nederlandse aasfirma groeiende is. Onlangs hebben ze een nieuwe website/webshop gelanceerd, waardoor je nu nog makkelijker je aas kan bestellen! Het gebruiksgemak, bestelproces, de mobiele versie, het uiterlijk en nog veel meer is flink op de schop gegaan! Check hier wat er allemaal nieuw is…

Pioneer Baits eigenaar Pim Starreveld aan het woord:

Al een tijdje zijn we achter de schermen bezig om een vernieuwde webshop te realiseren. Er gaat altijd veel tijd zitten in een nieuw opgebouwde en volledig ingerichte webshop, veel meer dan men denkt. Dat gaat hem voornamelijk zitten in alle instellingen achter de schermen. Bij het bouwen van deze webshop vonden we het belangrijk dat het makkelijk moest zijn voor de klant om hun aas te bestellen, en dat is erg goed gelukt. Maar wat is er allemaal nieuw?

De vernieuwde website van Pioneer Baits!
De vernieuwde website van Pioneer Baits!

Boilies en aanverwante artikelen gesorteerd per ‘smaak’!

Uiteraard is het ‘standaard’ menu gebleven, waar u alle producten per categorie kunt vinden. Zoals de Readymades bij de Readymades, de Baitsoaks bij de Baitsoaks, etc. Daarbij hebben we een nieuw menu item toegevoegd, namelijk ‘smaken’. In dit menu kunt u uw favoriete boilie aanklikken en ziet u direct alle producten die met deze boilies te maken hebben! Klikt u bijvoorbeeld de Silk Supreme aan, dan ziet u op één pagina de Readymades, Freezerbaits, Chopz, Pop-ups, Baitsoaks en Featherweights bijpassend bij deze boilie. Klikt u de Purple Haze aan, dan ziet u deze producten bijpassend bij de Purple Haze. Enzovoorts. Super handig wanneer u voor een specifieke boilie aan het shoppen bent!

Mobiele versie

De mobiele versie van de webshop is sterk verbeterd. Alles is nu werkend gemaakt voor op de telefoon en ook het bestelproces is vereenvoudigd. Op deze manier kunt u zeer gemakkelijk vanaf de waterkant boilies bij bestellen, als ze even hard gaan! Ook onderweg of op uw werk tijdens een saaie vergadering bijvoorbeeld, waar u maar wilt! 

Overal kan je bestellen, zelfs aan de waterkant!
Overal kan je bestellen, zelfs aan de waterkant!

FAQ – Veel gestelde vragen

We hebben voor jullie de meest gestelde vragen eens op een rijtje gezet. Voor alles kunt u op deze pagina terecht, denk hierbij aan vragen over bestellen, betalen, levertijd, etc. Op deze manier kunt u tijdens het shoppen eenvoudig en snel antwoord vinden op de meeste vragen, en hoeft u niet meer te wachten op antwoord via de e-mail of te bellen. Uiteraard bent u nog steeds van harte welkom om hulp tijdens het bestellen te vragen, of andere vragen te stellen!

Betaalmethodes

Naast iDEAL, bankoverschrijving en cash bij afhalen hebben we een aantal extra betaalmethodes toegevoegd. iDEAL is en blijft nog steeds de makkelijkste, veiligste en snelste manier wanneer u shopt vanuit Nederland. Voor onze Belgische klanten die ongetwijfeld ook mee zullen lezen hier op CarpFeeling, hebben we Bancontact / Mister Cash toegevoegd als betaalmethode. Voor bestellingen uit België zal dit zeer ten goede komen van de levertijd!

Ook is het nu mogelijk om via PayPal en creditcard te betalen, dit zijn internationale betaalmethodes en kunnen dus ook vanuit andere landen dan NL worden gebruikt. Speciaal voor onze Duitse klanten bieden we nu ook SOFORT Banking aan.

Check de artikelen gesorteerd per smaak of categorie
Check de artikelen gesorteerd per smaak of categorie

Achteraf betalen is tegenwoordig ook populair, echter onze ‘payment provider’ biedt deze mogelijkheid nog niet. We zijn hier nog mee bezig en zullen de optie achteraf betalen hopelijk begin 2018 kunnen aanbieden.

Verschillende diameters en toch bulkkorting!

Op de vorige website werkte we met staffelprijzen/bulkprijzen bij 25 en 50 kg boilies van de zelfde ‘smaak’. Toen was het niet mogelijk om verschillende diameters van de zelfde smaak te combineren en toch aan de bulkprijs te komen. Dit omdat het site de verschillende diameters feitelijk als andere producten ziet en producten koppelen voor die bulkprijs was technisch niet mogelijk. Hier kregen we regelmatig vragen over, vandaar dat we dit hier graag even benoemen.

Op onze nieuwe webshop is het technisch wel mogelijk! Wanneer u 25 of 50 kg besteld, van de zelfde soort maar in verschillende diameters, dan wordt vanzelf de bulkkorting verrekend in het winkelmandje. Alle combinaties en al het veelvoud van 2,5 kg (bij Freezers 5 kg) is mogelijk, zolang het maar van de zelfde soort boilie is. Bijvoorbeeld u wilt 22,5 kg 20 mm en 2,5 kg 24 mm als haakaas, of 10 kg 20 mm, 10 kg 15 mm en 5 kg 12 mm, of…

Tot slot

Tot slot wil ik graag een compliment maken naar het gehele team achter Pioneer Baits voor het meedenken en in het speciaal naar teamleden Dennis Groot en Mark Witte voor het harde werk achter de schermen en het realiseren van deze nieuwe webshop!

Wij hopen dat u meer gebruiksgemak heeft aan deze webshop en zien eventueel feedback graag tegemoet! Neem eens rustig een kijkje op www.pioneerbaits.nl en bij vragen horen we het graag!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.