Nog twee weken te gaan!

Nog twee weken te gaan!

Na de eerste succesvolle editie van Carpsquare Belgium, maken we ons op voor de tweede editie van deze complete karperbeurs in België. Het ‘carp only’ (sport)vispubliek kan zich opmaken voor een inspirerend uitje vol karperplezier. Op zaterdag 28 februari en zondag 1 maart 2015 vindt de tweede editie van Carpsquare Belgium plaats in de befaamde Nekkerhal te Mechelen. De beurs in Mechelen krijgt een oppervlakte van ruim 6.000 m². Het multifunctionele karakter van het complex en de perfecte ligging maken van de Nekkerhal de ideale locatie voor de complete karperbeurs.

Carpsquare Belgie 5

Karpervissen is hot in België

De belangstelling voor karpervissen is groot en laat ieder jaar weer een enorme groei zien qua toename van het aantal karperliefhebbers. Karpervissen in België leeft als nooit tevoren. In de eerste editie van Carpsquare Belgium was dat zeker voelbaar. We merken dit ook aan het enthousiasme van de Carpsquarevrienden van de populaire Carpsquare Facebookpagina. Deze Facebookpagina heeft meer dan 50.000 likes en biedt diverse mogelijkheden voor het winnen van prijzen, zoals een exclusieve karperreis. Ook kunt u entree-tickets voor de beurs winnen! 


Gevarieerd aanbod

Een flink aantal standhouders zullen weer stevig uitpakken. Een nieuwkomer op de beurs dit jaar is Marcraft. Zij zullen hier een nieuw Marcraft-model introduceren; De  465 “Carp Exclusive”. 

De naam verraad het al, deze boot is exclusief gebouwd voor degespecialiseerde karpervisser. De 465 “Carp Exclusive” heeft een andere indeling dan andere karperboten, maar beschikt over voldoende ruimte om voer en andere benodigde vismaterialen mee te nemen. Voor de karpervisser die graag nog meer ruimte wil hebben, is deze boot ook te verkrijgen in een 535-uitvoering. 

Carpsquare Belgie 4

Op de stand van Bait Range is speciaal ruimte gemaakt voor de Belgische karperlegende Eddy Sterckx. De ervaren karpervisser komt met een primeur naar de beurs; een nieuw boek genaamd ‘Playing with magic’. Zijn enorme ervaring met grote vissen op meer dan 30 verschillende wateren legt Eddy op zijn manier uit zoals men gewend is van Eddy Sterckx. Met zijn 30 jaar ervaring geeft hij karpervissers tips over rigs, aas, voer, met als doel om ‘de vis van je leven’ te vangen. 

Carpsquare Belgie 1

Ook KWO zal weer aanwezig zijn met een aantal mooie producten en voordelige deals voor de bezoekers: de Pilaar & Hofman DVD, nieuwe KWO merchandise, CC Moore Bait Packages, Rigsolutions Pack en nog veel meer! Overigens geeft Michiel Pilaar op beide beursdagen een lezing. Hierin zal hij zijn avonturen van de laatste jaren met de Carpsquare bezoekers delen. Grote vissen komen voorbij maar vooral veel humor en mooie anekdotes! Op Carpsquare Belgium worden ook lezingen verzorgd door: Peter Vlasveld,  Piet Vogel en Mario Gijbels. 

Carpsquare Belgie 2

Kijk op www.carpsquare.be voor het downloaden van een kortingsbon.


Carpsquare Belgium

Waar: Nekkerhal Mechelen
Wanneer: 28 februari & 1 maart 2015
Openingstijden: dagelijks 10:00 -17:00 uur
Entree: € 9,- p.p. aan de kassa 
Social: Officiële Carpsquare Belgium Facebookpagina & Twitter.com/Carpsquare
Evenementenpagina: Carpsquare Belgium 2015: geef aan dat je komt!

Bekijk hier de sfeerimpressie van Carpsquare Belgium 2013: Sfeerimpressie 2013

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.