Op zoek naar een neopreen waadpak?

Op zoek naar een neopreen waadpak?

Bent u op zoek naar een neopreen waadpak maar u wilt niet een berg geld eraan uitgeven? Dat is geen enkel probleem want Behr heeft de oplossing op het gebied van neopreen waadpakken.

1

Het topmodel is het Behr 5mm Neopreen Waadpak Red Carp. Behr Red Carp 5mm neopreen waadpak is het eerste waadpak dat speciaal is gemaakt voor het karpervissen. Dankzij de verhoogde buik en rug, kan dit waadpak erg diep waden. De Red Carp is gemaakt van 5mm titanium neopreen, wat voornamelijk wordt gebruikt in de professionele duiksport. In het koude water isoleert de 5mm beter dan 4mm. Dit Behr model is 100% waterdicht want alle naden zijn dubbel gelast. Ook de probleemgebieden in het kruis en de grensovergangen van de laarzen zijn dubbel afgedicht. Om de kwaliteit te waarborgen, zijn alle waadpakken één voor één op lekkage getest. Mocht er toch onverhoopt een lekkage ontstaan, bijv. door een scherpe tak, dan kan het gatje worden gedicht met behulp van de meegeleverde reparatiekit. De borstzak is afsluitbaar door middel van klittenband en de allround inhangclip is erg handig voor het opknopen van accessoires. De knieën zijn verstevigd met slijtvaste kniestukken. De laarzen zijn voorzien van een profielzool zodat er een optimale grip is op gladde en moeilijk begaanbare terreinen. Verder wordt dit neopreen waadpak geleverd met een nylon draagtas, erg handig voor de transport.

Klik hier om de Behr 5mm Red Carp te bekijken

2

Behr Platin Innovation neopreen waadpak is de broertje van het Behr 5mm Red Carp. Behr Platin Innovation neopreen waadpak is een topper onder de neopreen waadpakken. Dit waadpak is gemaakt van 5mm titanium neopreen en is goed betaalbaar. In het koude water isoleert de 5mm versie beter dan de 4mm versie. Dit Behr model is 100% waterdicht want alle naden zijn dubbel gelast. Ook de probleemgebieden in het kruis en de grensovergangen van de laarzen zijn dubbel afgedicht. Om de kwaliteit te waarborgen, zijn alle waadpakken één voor één op lekkage getest. Mocht er toch onverhoopt een lekkage ontstaan, bijv. door een scherpe tak, dan kan het gatje worden gedicht met behulp van de meegeleverde reparatiekit. De borstzak is afsluitbaar door middel van klittenband en de twee D-ringen zijn erg handig voor het opknopen van accessoires. De laarzen zijn voorzien van een profielzool zodat er een optimale grip is op gladde en moeilijk begaanbare terreinen. Verder wordt dit neopreen waadpak geleverd met een nylon draagtas, erg handig voor de transport.

Klik hier om Behr Platin Innovation te bekijken

3

Behr High Back neopreen waadpak 4mm heeft een verhoogde buik en rug, geen enkel ander neopreen waadpak kan dieper waden dan dit waadpak. Dit Behr model is 100% waterdicht want alle naden zijn dubbel gelast. Ook de probleemgebieden in het kruis en de grensovergangen van de laarzen zijn dubbel afgedicht. Om de kwaliteit te waarborgen, zijn alle neopreen waadpakken één voor één op lekkage getest. Mocht er toch onverhoopt een lekkage ontstaan, bijv. door een scherpe tak, dan kan het gatje worden gedicht met behulp van de meegeleverde reparatiekit. De borstzak is afsluitbaar door middel van klittenband. De laarzen zijn met neopreen gevoerd en zijn voorzien van een profielzool zodat er een optimale grip is op gladde en moeilijk begaanbare terreinen. Verder wordt dit neopreen waadpak geleverd met een nylon draagtas, erg handig voor de transport. Dit is de meest voordelige versie van deze top 3 maar de kwaliteit is gegarandeerd top.

Klik hier om de Behr High Back neopreen waadpak 4mm te bekijken

4

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.