Open dag Hengelsport Utrecht

Open dag Hengelsport Utrecht

Aanstaande zaterdag 25 maart is het weer tijd voor de jaarlijkse open dag bij Hengelsport Utrecht. Op deze dag zijn vrijwel alle bekende merken aanwezig en worden zij vertegenwoordigd door bekende karpervissers uit binnen- en buitenland. Deze consultants zullen je voorlichten over de producten en kunnen je tips geven voor jouw visserij. Daarnaast profiteer op je deze dag van maar liefst 15% kassakorting op het gehele assortiment, dat natuurlijk is bijgewerkt met de nieuwste producten van dit jaar!

Open dag Hengelsport Utrecht

Zoals benoemd zijn vrijwel alle grote merken vertegenwoordigd op deze open dag. De volgende bedrijven zijn aanwezig: Nash, Korda, Fox, Gardner, Carping Adventures, Sticky Baits UK, DreamBaits, Ashima, Pallatrax UK, CC Moore, Pro-Line, Vortex boten, ESP, Wofte Clothing, Rod Hutchinson, Shimano, CarpVan, Dutch Carp Metals en Ridgemonkey.

Daarnaast staat er in totaal 250 m2 oppervlak voor je klaar met in- en outdoor activiteiten, is er een Eat & Greet area gemaakt en maak je kans op een vakantie voor 2 personen. Reden genoeg dus om langs te komen op deze leuke en informatieve dag. De open dag wordt gehouden tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig en de winkel is eenvoudig en snel te bereiken vanaf de A2, A27 en de A28. Mis hem niet!

Om een beeld te krijgen van enkele van de nieuwe producten in de winkel kan je hieronder de laatste editie van Hengelsport Utrecht TV bekijken, waarin Sander en Nikki je uitleg geven over de hot items van dit moment.

Bezoekadres:

Hengelsport Utrecht
Oregondreef 31
3565 BE Utrecht
030-2612532
info@hengelsportutrecht.nl
www.hengelsportutrecht.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.