Opendeurdag Attractive Baits

Opendeurdag Attractive Baits

Attractive Baits is al jaren een gerenommeerd merk, die uitsluitend werkt met 100% natuurlijke ingrediënten. Vanuit het kleine Oost-Vlaamse Belsele, worden alle bestellingen apart behandeld, om uiterste versheid te garanderen. En de resultaten liegen er niet om! Wil je meer info over hun producten of wil je alles eens van dichtbij zien,ruiken en/of proeven dan is hun opendeurdag een ideale gelegenheid. Ze nodigen je dan ook van harte uit voor een hapje en een drankje tijdens hun opendeurdag op 16 maart vanaf 10 uur tot...? Natuurlijk hoort er bij een opendeurdag ook een leuke actie en profiteer je dus van 10 tot 20% korting!

Tot 20% korting tijdens opendeurdag

Boilies,pellets,method mixen,pop-ups,liquids,... voor de karpervisser tot de vaste stok wedstrijdvisser fanaten. Bovendien produceren ze aas op een gezonde manier zonder gebruik te maken van flavours of synthetische toevoegingen. Denk jij ook verder dan de rest, als het over veiligheid en gezondheid van onze karper gaat? Attractive Baits ontwikkeld en produceert aas volgens deze visie en ziet met plezier hun klanten hiervan profiteren.

Shelf-life en freezer baits

De boilie range van Attractive bevat geen tientallen smaken en kleuren, maar wel allemaal recepten die volledig zijn uitgewerkt en getest. Iets waar de mannen van Attractive dus voor een volle 100% achter staan. In de range vind je onder andere de mierzoete Coco Cream, Asian Spice, Krill & Squid en Red Fish Garlic. Deze zijn alle te verkrijgen in zowel een freezer als shelf-live uitvoering. In de Limited Edition range, welke alleen in shelf-live verkrijgbaar is, vind je Spicy Pistache en de Wicked Tuna.

 

High-Visual Pop-up 

Attractive Baits High – Visual Pop-ups zijn hand-gerold en zitten bomvol triggers die langzaam uitwasemen waardoor ze een grote aantrekkingskracht bezitten. De verschillende kleuren met toegevoegde extracten maakt dat deze pop-ups op elk watertype en in elk jaargetijde ingezet kan worden en dit op een verscheidenheid aan watertypes. Deze pop-ups zijn perfect bruikbaar als Snowmanpresentatie, Chod rig, Ronnie-rig, Pop-up rig of als Single Hookbait. Zijn perfect rond en hebben een hoog drijfvermogen van meerdere dagen. Verkrijgbaar in 10, 15, 20 mm of dumbells voor perfect uit te balanceren. De pop-ups worden geleverd in een potje met een inhoud van 100g.

Pop-ups van attractive baits

Hemp pellets

Zeer attractieve, natuurlijke 6mm pellet, geperst van pure gemalen, top kwaliteit hennep. Kan ingezet worden gedurende het ganse jaar, ook in het koude jaargetijde! Samenstelling uit eigen beheer en laten ze persen met een hoge dosis hennepolie. Dit om een nog sterker voedselsignaal te bekomen! Is zeer goed te combineren met onze hennepolie. Karpers zijn er zot op!

Black Power Pellets 

Deze zwarte, kwalitatieve pellet is a aas voor elke zoetwatervis. Deze bevat een hoge dosis visolie, marinevismeel,krillmeel en andere hoogwaardige, kwalitatieve ingrediënten. We bieden deze in verschillende diameters aan voor verschillende hengelsportdisiplines. Geschikt voor de witvisser, barbeelvisserij, de wedstrijd visserij op karper -en van kroesvijvervisserij tot de meerval en of karpervisser. Ook bijzonder geschikt als onderhoudsvoeder op vijvers. Instand responsverzekering en attractief!

Red Power Pellets 

Deze aantrekkelijke rode, kwalitatieve pellet is een aas voor elke zoetwatervis. Deze bevat krillmeel met een  hoge dosis visolie, lever & krill liquid en andere hoogwaardige, kwalitatieve ingredienten.Deze is verkrijgbaar in 4.5mm. Geschikt voor de witvisser, barbeelvisserij, de wedstrijd visserij op karper -en of kroesvijvervisserij tot de meerval en of karpervisser. Ook bijzonder geschikt als onderhoudsvoeder op vijvers. Instand respons verzekerd en attractief!

red power pellets Black Power pellets Hemppellets
Red Power pellets Black Power pellets Hemppellets

Bait Juice

Bait Juice van Attractive Baits is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten. Elke aassoort maak je extra attractief met deze liquids! Ze zijn veelzijdig inzetbaar in uw basismix of als eetlustopwekker! Uitermate geschikt voor uw boilies, particles, pellet en/ of method mix te boosten. Elke Bait Juice bevat natuurlijke triggers en zitten boordevol aminozuren. De Bait Juice zal zich over de bodem verspreiden en zorgen voor een extra voedselprikkel die waarneembaar is in alle waterlagen.

Naast de bovengenoemde producten zijn natuurlijk ook alle andere producten van Attractive Baits verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld hun particles, mixen, method mixen, fully soaked hookbaits en nog veel meer. Ga dus gerust een kijkje nemen en geniet van een hapje en een drankje!

Waar en wanneer?

Wanneer: De opendeurdag van Attractive Baits is komende zaterdag 16 maart vanaf 10:00.  

Waar: Schoonhoudtstraat 121, 9111 Belsele (Sint-Niklaas) in België

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.