Opvallende baiting tools van Nash

Opvallende baiting tools van Nash

Bij het vissen op karper is ‘de laatste meter’ een zeer belangrijke factor, dat is al tijden bekend. Goede instrumenten voor het vervaardigen en beazen van je onderlijnen zijn daarom erg belangrijk. Daarbij is iedere situatie anders en kies je bij aassoort A liever voor een andere boilienaald dan bij aassoort B. Bij Nash herkennen we dit als geen ander en daarom hebben we een gloednieuwe en complete lijn aan baiting tools ontwikkeld waarmee je iedere situatie kunt tackelen! Daarbij hebben we alle baiting tools voorzien van een opvallende kleur waardoor je ze minder makkelijk zult kwijtraken.

Naast de nieuwe producten hebben we ook een aantal oude en vertrouwde producten behouden. Denk hierbij aan de vlijmscherpe ‘cutters’, het ‘rig flame shield’, de ‘knot puller’, de ‘bait corer’ en de ‘stripper tool’. Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van de complete lijn aan baiting tools.

Bore tool

Met de bore tool maak je een perfecte verbinding tussen twee boilies of andere aassoorten. Denk bijvoorbeeld aan een snowmanpresentatie tussen een 20mm boilie en een 15mm pop-up. Of gebruik de bore tool om een stukje van de buitenmantel van een Cultured hookbait te verwijderen (zie coverfoto).

Afgewerkt in Nash cyan blauw/zwart.

 

 Nash Bore tool

Boilie needle

Deze boilienaald heeft een diameter van 1.1mm en is geschikt voor het monteren van boilies en pop-ups.

Afgewerkt met een ergonomisch 'soft touch' handvat in de kleur Nash cyan blauw/zwart.

 Nash boilie needle

Micro boilie needle

De micro boilie needle is voorzien van een kleinere diameter (0.9mm) en daarmee uitermate geschikt voor klein en kwetsbaar aas als mais en mini boilies.

Afgewerkt met een ergonomisch handvat in de kleur blauw/zwart.

 Nash Micro boilie needle

Latch boilie needle

Deze boilienaald is voorzien van een vergrendeling voor het werken met soepele onderlijnmaterialen.

Afgewerkt met een ergonomisch 'soft touch' handvat in de kleur geel/zwart.

 Nash Latch boilie needle

Micro latch boilie needle

De micro variant van de latch boilie needle is voorzien van een vergrendeling en ideaal voor het werken met klein en kwetsbaar aas.

Afgewerkt met een ergonomisch 'soft touch' handvat in de kleur oranje/zwart.

Nash Micro latch boilie needle

Stringer needle

Met de stringer needle rijg je moeiteloos je PVA sticks aan de onderlijn of meerdere boilies op een stringer of hair. De stringer needle heeft een lengte van 115mm.

Afgewerkt met een ergonomisch 'soft touch' handvat in de kleur rood/zwart.

 Nash Stringer needle

Splicing needle

Deze micro splicing needle is voorzien van een vergrendeling en ideaal voor het splicen van o.a. je Cling-On en Cling-On Leadcore Leaders.

Afgewerkt met een ergonomisch 'soft touch' handvat in de kleur paars/zwart.

 Nash splicing needle

Nut drill

Onmisbaar bij het vissen met tijgernoten of voor het voorboren van je Cultured Hookbaits! Deze extra lang uitgevoerde nut drill voorkomt gebroken boilienaalden.

Afgewerkt met een ergonomisch 'soft touch' handvat in de kleur roze/zwart.

 Nash nut drill

Maggot needle

Een zeer gewaardeerde aanvulling op de lijn. Met deze zeer fijne naald is het voortaan geen probleem meer om de maden op je hair te krijgen.

Afgewerkt met een ergonomisch 'soft touch' handvat in de kleur wit/zwart.

 Nash maggot needle

Hook eye threader

Met de hook eye threader is het doorvoeren van dikke onderlijnen door je haakoog geen enkel probleem meer. Daarnaast is hij ook zeer handig om gebruikte rig materialen opnieuw te monteren. 

Afgewerkt met een ergonomisch 'soft touch' handvat in de kleur groen/zwart.

 Nash hook eye threader

Cutters

Met zijn roestvrijstalen en uitermate scherpe bladen heeft deze schaar zich al ruimschoots bewezen. Knipt moeiteloos en precies door de sterkste onderlijnmaterialen als Armourlink en Skinlink! Past perfect in iedere tacklebox.

Afgewerkt in Nash cyan blauw/zwart.

 Nash cutters

Bait corer

Met de bait corer balanceer je ieder haakaasje naar perfectie. Vul het gat met kurk of foam voor een ultieme aasaanbieding.

Verkrijgbaar 5mm en 7mm.

Afgewerkt in Nash cyan blauw/zwart.

 Nash bait corer

Stripper tool

Verwijder moeiteloos de buitenmantel van de sterkste onderlijnen.

Bevat drie strippers van 0.2mm, 0.3mm en 0.5mm voor alle soorten onderlijnen.

Afgewerkt in Nash cyan blauw/zwart.

 Nash stripper tool

Knot puller

Met de knot puller trek je de knopen perfect aan en kan je deze testen op hun kracht.

Afgewerkt in Nash cyan blauw/zwart.

 Nash knot puller

Rig flame shield

Niet alleen je duimen zullen je dankbaar zijn, maar ook je onderlijnen maken veel minder kans op beschadigingen bij het 'blobben' van lijnen. Gebruik het rig flame shield bijvoorbeeld bij het maken van D-lussen bij je chods of stiff rigs.

Afgewerkt in Nash cyan blauw/zwart.

 Nash rig flame shield

 

De nieuwe baiting tools zijn nu verkrijgbaar. Benieuwd naar meer informatie? Check www.nashtackle.com of informeer ernaar bij je lokale Nash dealer.

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.