Originals seizoensaftrap: 20% kortingsdagen!

Originals seizoensaftrap: 20% kortingsdagen!

In navolging van de seizoensaftrap van De Tacklebox profiteer je dit weekend ook bij Originals van dikke kortingen. In de webshop van dit jonge toffe aasmerk scoor je van donderdag 1 maart tot en met dinsdag 6 maart maar liefst 20% korting op het gehele assortiment. Wil je kennismaken met populaire producten zoals de nieuwe Quick Response Pellets, de 14MM Amino Food Pop-ups, producten uit de Maple Pistache Range of wil je gewoon even flink wat aas inslaan? Dan is het een perfect moment! Bestellen doe je vanuit je luie stoel en het aas staat al binnen enkele dagen bij je op de stoep.

Voordelig je aas shoppen? Profiteer van 20% korting op het gehele assortiment vanaf donderdag 1 maart tot en met dinsdag 6 maart in de webshop van Originals.

*uitgezonderd bestaande deals en niet in combinatie met kortingscodes.

www.original-boilies.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.