Originals viert 1-jarig bestaan, scoor 15% korting op alles

Originals viert 1-jarig bestaan, scoor 15% korting op alles

Een jaar geleden maakten de eerste karpervissers kennis met de producten van de nieuwe Nederlandse aasfirma Originals. Inmiddels zijn we alweer een jaar verder en we kunnen gerust stellen dat Martin Post en zijn team met hun aasrange veel karpervissers aanspreken! Reden voor een feestje.

15% korting op alles

Dat de firma Originals afgelopen jaar snel is gegroeid zal niemand zijn ontgaan. De uitstekende prijs/kwaliteit in combinatie met de mooie vangsten zorgt voor een snel groeiende groep gebruikers. De firma Originals wil jullie bedanken voor het vertrouwen en daarom ontvang je deze week maar liefst 15% korting in de webshop.  Een 1-jarig bestaan moet je immers goed vieren! Ben je deze zomer van plan om naar Frankrijk te gaan en wil je een flinke hoeveelheid ready made boilies bestellen, of wil je eens kennismaken met de producten van Originals? Dan is dit een goed moment. Je ontvangt tot en met 2 juli 15% korting op je bestelling in de webshop.

Niemand minder dan Martin Post is de drijvende kracht achter Originals
Niemand minder dan Martin Post is de drijvende kracht achter dit 'nieuwe' Nederlandse merk

Martin Post over Originals:

“Sinds de lancering van ons nieuwe merk leefde ik af en toe letterlijk in een rollercoaster.  Het succes van Originals kwam natuurlijk niet helemaal onverwacht maar dat zoveel vissers ons direct het vertrouwen gaven, dat had ik niet durven dromen. Je kunt je voorstellen dat in combinatie met de drukke werkzaamheden in De Tacklebox mijn dagen en weken soms echt te kort waren. Ik wil daarom mijn familie, teamleden, medewerkers en klanten heel hartelijk bedanken voor hun massale support. Ik kan je zeggen dat het fijn is om met zoveel mensen te mogen werken aan een prachtig mooi merk. Hopelijk mogen we aankomende jaren ook op jullie steun blijven rekenen. We hebben in ieder geval nog heel veel leuke nieuwe producten en projecten in de planning staan”.

Profiteer nog tot aankomende zondag 2 juli van dikke kortingen in de webshop van Originals
Profiteer nog tot aankomende zondag 2 juli van dikke kortingen in de webshop van Originals

De producten van Originals zijn oorspronkelijk ontworpen met als doel een hoge instant vangkracht. Afgelopen jaar hebben veel vissers hier van kunnen profiteren, maar opvallend was ook het succes van voercampagnes op de middellange termijn. Profiteer dus snel van deze aasrange en scoor deze week maar liefst 15% korting in de webshop

www.original-boilies.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.