Preview Karper 102

Preview Karper 102

Carp Zwolle staat voor deur en dat is toch altijd weer een feest om naar uit te kijken! In Karper 102 daarom ook ruim aandacht voor nieuwe producten die op de beurs te bewonderen zijn en spectaculaire beursacties. Carp Zwolle staat ook bekend als ‘seasons kickoff’, de aftrap voor hopelijk weer een prachtig karperjaar. Plannen worden gesmeed, gezamenlijke sessie afgesproken, laat het voorjaar maar komen! In dit nummer meer dan genoeg inspiratie om gelijk vol van start te gaan. Dicht bij huis op je ‘thuiswater’ of juist over de grens voor een onvergetelijk avontuur.

Karper 102

Boudewijn Margadant laat in dit nummer zien hoe zijn (onderwater)camera’s hem helpen winterkarpers op te sporen. Mario Gijbels neemt je mee naar het nieuwe ‘bakkenwater’ Jezero Sumbar in Kroatië. Mark Pansar beleefde een topsessie op een openbaar water in Frankrijk: met volle maan en dikke mist! Richard van den Broek neemt je mee op zijn eigen, mobiele karperplatform. Rob Hughes beschrijft een van zijn favoriete rigs voor het vissen op met wier begroeide bodems: de ‘reverse combi rig’. Mandy Zupansic laat zien dat vrouwen ook superfanatiek op karper vissen. Remond van Dijk neemt een fanatiek, jeugdig vissertje mee om een heuse winterkarper aan de schubben te komen. Felix van der Marel ondervond dat de karpers in het (vroege) voorjaar nog behoorlijk wispelturig zijn. Thomas van Gestel laat zien dat doordacht voeren loont en Joachim Stelma beleefde een paar ijskoude nachten aan een Franse rivier, maar het doorzetten werd beloond. Dit en nog veel meer in Karper 102!

Kijk voor de preview op: http://karper-magazine.nl/in-karper-102/

Karper 102 ligt vanaf 26 januari in de winkel of bestel hem online op: www.beetshop.nl/vis-magazines/karper
Of kom hem halen op onze stand (424) op Carp Zwolle!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.